KİŞİSEL BİLGİLER
Kamil ATSATAN
Adı Soyadı Arş. Gör. Kamil ATSATAN
Birimi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi
Bölüm Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölüm Başkanlığı
Ana Bilim Dalı Avlama Teknolojisi Anabilimdalı Başkanlığı
Telefon
E-Posta kamilatsatan@isparta.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Yöksis AkademikYöksis akademik
ORCID ID0000-0001-8692-7234
Akademik Hesaplar
Google ScholarLinkedinResearchGate
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 3.2.2012
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ 4.6.2012
Yüksek Lisans ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME (YL) (TEZLİ) 6.9.2019
Doktora
YAYINLAR
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

  • Alanında, uluslararası yayınlanan özgün bilimsel kitapta bölüm ve ünite yazarlığı
  • 1ATSATAN K. (2025). Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Güncel Yaklaşımlar. PLATANUS PUBLISHING.
  • 2ATSATAN K. (2025). Su Ürünleri Konuları. YAZ YAYINLARI.
    • SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
    • 1DİLER Ö., ÖZİL Ö., NANE İ. D., Nazıroğlu M., MİNAZ M., ASLANKOÇ R., Özmen Ö., ATSATAN K. (2022). The Effects of Bisphenol A on Oxidative Stress, Antioxidant Defence, Histopathological Alterations and Lysozyme Activity in Narrow-Clawed Crayfish (Pontastacus leptodactylus) (in press). Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences, 22.https://doi.org/10.4194/TRJFAS19877
      • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Uluslararası dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
      • 1GENÇ İ. Y., SÜRENGİL G., ATSATAN K. (2022). Yıkama Suyuna Organik Asit İlavesinin Taze Soğutulmuş Çipura (Sparus aurata) Balıklarının Kalitesine Etkisi. Türk Bilim ve Mühendislik Dergisi Turkish Journal of Science and Engineering, 4, 35-41.https://doi.org/10.55979/tjse.1131323
        • Ulusal toplantıda poster, sözlü sunum ve gösterim
        • 1ATSATAN K. (2023). Su Ürünleri Sektöründe Kullanılan Teknolojik İşlemler. 6. Balık Besleme ve Yem Teknolojisi Çalıştayı, Eylül 27-28, 30-30.
          • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
          • 1ATSATAN K., SÜRENGİL G., KULUÇLU A. (2020). ADDITION OF PROBIOTIC BACTERIA TO FISH FEED BY MICROENCAPSULATION METHOD. International Eurasian Conference On Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2020), Aralık 16-18.
            • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
            • 1ATSATAN K., DİLER A., SÜRENGİL G. (2020). Probiyotiklerin Su Ürünlerinde Uygulama Alanları. INTERNATİONAL CONGRESS OF ACADEMİC RESEARCH, Şubat 17-19, BOLU.
            • 2ATSATAN K., DİLER A. (2020). Lactococcus Garvı̇eae Aşısı Uygulanan Gökkuşağı Alabalıklarında (Oncorhyncus Mykı̇ss) Yem Katkısı Olarak Sarı Kantaron (Hypericum Perforatum) Yağının Etkı̇sı̇nı̇n Belı̇rlenmesı̇. INTERNATİONAL CONGRESS OF ACADEMİC RESEARCH, Şubat 17-19, BOLU.
              • Uluslararası toplantıda poster, sözlü sunum ile gösterimleri
              • 1DİLER A., ATSATAN K., ÖZİL Ö., DİLER Ö. (2018). Lactacoccus garvieae Patojenine Karşı Aşılanmış Gökkuşağı Alabalıklarında (Oncorhyncus mykiss) Hypericum sp. İle Beslemenin Yaşama Oranı Üzerine Etkisi.. 2nd International Vaccinology Congress & DNA Vaccine Workshop supported by ISV, Mayıs 24-26, İzmir, Mayıs 24-26.
              • 2DİLER Ö., DİLER İ., BAYRAK H., ÖZİL Ö., ERGÜL S. N., ATSATAN K. (2017). USE OF MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS IN AQUACULTURE. I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants: “Natural And Healthy Lıfe'', Mayıs 10-12, KONYA, 233-233.
                • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
                • 1TİCARİ BALIK YEMLERİNDE NANOEMÜLSİYON YÖNTEMİYLE TIBBİ AROMATİK BİTKİ, PREBİYOTİK VE PROBİYOTİK KOMBİNASYONUNDAN OLUŞAN YEM KATKI MADDESİ GELİŞTİRİLMESİ, TÜBİTAK PROJESİ, 2021, Tamamlandı.
                • 2Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Büyüme Performansını Artıran Bitkisel Yem katkı Maddelerinin Geliştirilmesi ve Ticarileştirilmesi, Kalkınma Bakanlığı, 2017, Tamamlandı.
                • 3Taze Ve Modifiye Atmosfer Paketlenen Gökkuşağı Alabalıklarında (Oncorhynchus mykiss W. 1792) Mikrobiyal Gelişimin Matematiksel Olarak Modellenmesi ve Raf Ömrü Tahmin Modelinin Geliştirilmesi, -Tübitak 1001, 2017, Tamamlandı.
                • 4Gökkuşağı Alabalık (Oncorhynchus mykiss)'larında Oregano (Origanum vulgare L., Origanum onites L.) Uçucu Yağlarının Büyüme Performansı ve In vivo Antibakteriyel Etkisinin Tespiti, -Tübitak 1001, 2014, Tamamlandı.
                  • Akademik Görevler
                  • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi/Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü/Avlama Teknolojisi Anabilim Dalı/Avlama Teknolojisi Bilim Dalı/ Araştırma Görevlisi (2020-...)
                    • İdari Görevler
                    • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Araştırma Görevlisi Temsilcisi (2025-...)
                    • 2Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi MUAFİYET VE İNTİBAK KOMİSYONU (2024-...)
                    • 3Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi MEZUNİYET KOMİSYONU (2024-...)
                    • 4Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yandal Koordinatörlüğü Komisyonu (2023-...)
                    • 5Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi İç Kontrol Birim Çalışma Grubu (2023-...)
                    • 6Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi STAJ KOMİSYONU (2023-...)
                      • Alanında bilimsel araştırma ve çalışmalar
                      • 1Tarım Ve Orman Bakanlığı Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme Ve Eğitim Enstitüsü Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası (2023-2023) ,Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası,
                      • 26. Ulusal Alabalık Sempozyumu (2022-2022) , Sempozyumun Amacı, Gökkuşağı Alabalığı Ve Diğer Salmonidler Üzerine Çalışma Yapan Akademik Ve Sektör Çalışanlarını Bir Araya Getirmek, Salmonidler Hakkında Temel Bilimler, Yetiştiricilik, Hastalık Ve İşleme Konusunda Yeni Araştırma Ve Gelişmeleri Paylaşmak, Sektörel Gelişmeleri Ve Sorunları Tartışmak, Çözüm Önerileri Üretmektir.,
                      • 3Institute Of Animal Reproduction And Food Research Of Polish Academy Of Sciences (2022-2022) ,Erasmus Intership,