KİŞİSEL BİLGİLER
Osman GÖKDOĞAN
Adı Soyadı Prof. Dr. Osman GÖKDOĞAN
Birimi Ziraat Fakültesi
Bölüm Tarım Makineleri Ve Teknolojileri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı
Ana Bilim Dalı Tarım Makineleri Ve Teknolojileri Mühendisliği Anabilimdalı Başkanlığı
Telefon 2462146297
E-Posta osmangokdogan@isparta.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Yöksis AkademikYöksis akademik
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TARIM MAKİNELERİ VE TEKNOLOJİLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 13.2.2002
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TARIM MAKİNALARI (YL) (TEZLİ) 22.7.2005
Doktora SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TARIM MAKİNALARI (DR) 6.7.2011
YAYINLAR
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

  • Alanında, uluslararası yayınlanan özgün bilimsel kitapta bölüm ve ünite yazarlığı
  • 1YILDIRIM M., ÖZBEK O., GÖKDOĞAN O. (2024). SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM VE ÇEVRE İÇİN TEKNOLOJİK DEĞİŞİM. ANKARA, (pp. 63-76). İKSAD YAYINEVİ.
  • 2GÖKDOĞAN O., DEMİR C. (2022). BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ AKADEMİK ÇALIŞMALARI I (ACADEMIC STUDIES IN BIOSYSTEM ENGINEERING-I). (pp. 101-115). İksad Publishing House.
  • 3DEMİR C., GÖKDOĞAN O. (2022). BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ AKADEMİK ÇALIŞMALARI I (ACADEMIC STUDIES IN BIOSYSTEM ENGINEERING-I). İksad Publishing House.
  • 4GÖKDOĞAN O. (2021). Biyosistem Mühendisliği I. Ankara, (pp. 123-131). Akademisyen Kitabevi.
  • 5GÖKDOĞAN O. (2020). Theory and Research in Agriculture, Forestry and Aquaculture Sciences. ANKARA, (pp. 83-92). Gece Kitaplığı.
  • 6BARAN M. F., GÖKDOĞAN O. (2020). Theory and Research in Agriculture, Forestry and Aquaculture Sciences. ANKARA, (pp. 73-82). Gece Kitaplığı.
  • 7BARAN M. F., GÖKDOĞAN O. (2020). Academic Studies in Agriculture, Forestry and Aquaculture - II. ANKARA, (pp. 33-42). Gece Kitaplığı.
    • SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
    • 1TUTAR H., EREN Ö., ER H., GÖNÜLAL E., GÖKDOĞAN O. (2025). Field-based experimental greenhouse gas emissions and energy use efficiency study of sorghum x sudan grass hybrid growth in a semi-arid region. Energy, 315.https://doi.org/10.1016/j.energy.2025.134450
    • 2AYRAN Ç. İ., TOKUR V., ÖZBEK O., ÇELİK S. A., GÖKDOĞAN O. (2024). Investigation of Energy Balance and Greenhouse Gas (GHG) Emissions of ‘Maraş 18’ Walnut Cultivar (Juglans Regia L.) Production in Türkiye. Applied Fruit Science, 66, 2279-2286.https://doi.org/10.1007/s10341-024-01208-3
    • 3ÇELİK S. A., ÖZBEK O., AYRAN Ç. İ., GÖKDOĞAN O. (2024). Determination of Energy Use Efficiency and Greenhouse Gas (GHG) Emissions of Pecan (Carya illinoiensis) Production in Türkiye. Applied Fruit Science, 66, 1955-1962.https://doi.org/10.1007/s10341-024-01153-1
    • 4DEMİREL M. H., ŞENGÜL A. Z., BARAN M. F., GÖKDOĞAN O. (2024). Effect of Input Usage on Wheat Yield: An Application of Artificial Neural Networks (ANN). JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE AND TECHNOLOGY, 26, 233-245.
    • 5SARI F., GÖKDOĞAN O. (2024). Energy Usage, Greenhouse Gas Emission and Economic Analysis of Sour Cherry Production in Türkiye: The Case of Isparta Province. Applied Fruit Science, 66, 2221-2229.https://doi.org/10.1007/s10341-024-01189-3
    • 6GÖKDOĞAN O., DEMİR C., BARAN M. F. (2024). Energy Balance and Greenhouse Gas Emissions of Cherry Production in Turkey. Applied Fruit Science, 66, 1269-1274.https://doi.org/10.1007/s10341-024-01113-9
    • 7AĞIZAN K., BAYRAMOĞLU Z., ÖZBEK O., GÖKDOĞAN O. (2024). Determination of Energy Use Efficiency, Greenhouse Gas Emissions and Production Costs in Organic Table Grape Production in Turkey. Applied Fruit Science, 66, 269-278.https://doi.org/10.1007/s10341-023-01005-4
    • 8ÖZBEK O., YALÇIN D. K., GÖKDOĞAN O. (2023). Analysis of Energy Use Efficiency and Greenhouse Gas Emissions of Lemon (Citrus lemon L.) Production in Turkey. Erwerbs-Obstbau, 65, 1705-1712.https://doi.org/10.1007/s10341-023-00886-9
    • 9YALÇIN D. K., ÖZBEK O., GÖKDOĞAN O. (2023). Determination of Energy Balance and Greenhouse Gas (GHG). Erwerbs-Obstbau, 65, 2597-2603.https://doi.org/10.1007/s10341-023-00960-2
    • 10DEMİR C., GÖKDOĞAN O. (2023). Determination of energy use efficiency and greenhouse gas emissions in peach production. International Journal of Agricultural and Biological Engineering (IJABE), 16, 165-170.https://doi.org/10.25165/j.ijabe.20231602.7917
    • 11BARAN M. F., DEMİR C., ELİÇİN A. K., GÖKDOĞAN O. (2023). Energy use efficiency and greenhouse gas emissions (GHG) analysis of garlic cultivation in Turkey. International Journal of Agricultural and Biological Engineering (IJABE), 16, 63-67.https://doi.org/10.25165/j.ijabe.20231604.7599
    • 12OĞUZ H. İ., BARAN M. F., GÖKDOĞAN O., EREN Ö., SOLAK M. (2022). Energy Balance and Greenhouse Gas (GHG) Emissions of Organic Fig (Ficus carica L.) Production in Turkey. Erwerbs-Obstbau, 64, 61-67.https://doi.org/10.1007/s10341-021-00617-y
    • 13TAŞOVA M., POLATCI H., GÖKDOĞAN O. (2022). Effect of Osmotic Dehydration Pre‐Treatments on Physicochemical and Energy Parameters of Kosia (Nashi) Pear Slices Dried in A Convective Oven. Wiley, 46, 1-12.https://doi.org/10.1111/jfpp.16945
    • 14SIRMAÇEKİÇ E., ATILGAN A., ROLBIECKI R., JAGOSZ B., ROLBIECKI S., GÖKDOĞAN O., MIEMIEC M., KOCIECKA J. (2022). Possibilities of Using Whey Wastes in Agriculture: Case of Turkey. Energies, 15, 1-17.https://doi.org/10.3390/en15249636
    • 15ŞİMŞEK E., OĞUZ H. İ., GÖKDOĞAN O. (2022). Energy Use Efficiency of Grape Production in Vineyard Areas of Nevşehir Province in Turkey. Erwerbs-Obstbau, 64, 113-118.https://doi.org/10.1007/s10341-022-00707-5
    • 16SALTUK B., JAGOSZ B., GÖKDOĞAN O., ROLBIECKI R., ATILGAN A., ROLBIECKI S. (2022). An Investigation on the Energy Balance and Greenhouse Gas Emissions of Orange Production in Turkey. Energies, 15, 1-14.https://doi.org/10.3390/en15228591
    • 17GÖKDOĞAN O., BARAN M. F., EREN Ö., OĞUZ H. İ. (2022). Determination of Energy Use Efficiency and Greenhouse Gas (GHG) Emissions of Pistachio (Pistacia vera L.) Production in Adıyaman Province. Erwerbs-Obstbau, 64, 291-297.https://doi.org/10.1007/s10341-021-00613-2
    • 18GÖKDUMAN M. E., GÖKDOĞAN O., YILMAZ D. (2022). Determination of Energy-Economic Balance and Greenhouse Gas (GHG) Emissions of Avocado (Persea americana Mill.) Production in Turkey. Erwerbs-Obstbau, 64, 759-766.https://doi.org/10.1007/s10341-022-00742-2
    • 19GÖKDOĞAN O. (2022). Energy and Economic Efficiency of Kiwi Fruit Production in Turkey: A Case Study from Mersin Province. Erwerbs-Obstbau, 64, 55-60.https://doi.org/10.1007/s10341-021-00610-5
    • 20DİLAY Y., GÖKDOĞAN O. (2021). Determining the Energy Utilization and Greenhouse Gas Emissions (GHG) of Quinoa Production. FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN, 30, 7713-7722.
    • 21YILMAZ H., GÖKDOĞAN O., ÖZER Ş. (2021). Energy Use Efficiency and Economic Analysis of Black Cumin Production in Turkey. FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN, 30, 11395-11401.
    • 22ÖZBEK O., GÖKDOĞAN O., BARAN M. F. (2021). Investigation on Energy Use Efficiency and Greenhouse Gas Emissions (GHG) of Onion Cultivation. FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN, 30, 1125-1133.
    • 23BARAN M. F., GÖKDOĞAN O., BAYHAN Y. (2021). Determination of Energy Balance and Greenhouse Gas Emissions (GHG) of Cotton Cultivation in Turkey: A Case Study from Bismil District of Diyarbakır Province. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi, 18, 322-332.
    • 24OĞUZ H. İ., YILDIZ K., BİRCAN M., GÖKDOĞAN O., OĞUZ İ. (2020). A Study on Determining Some of the Yield and Quality Propertiesof Ürgüp Sarısı Plum (Prunus domestica L.) Grown under NevşehirConditions. Erwerbs-Obstbau, 62, 249-255.
    • 25GÖKDOĞAN O., ERDOĞAN O., OĞUZ H. İ. (2020). Determination of the Energy Input-Output Analysis and Economic Efficiency of Pumpkin Seed (Cucurbita pepo L.) Production in Turkey: A case study of Nevsehir Province. FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN, 29, 7452-7459.
    • 26BARAN M. F., EREN Ö., GÖKDOĞAN O., OĞUZ H. İ. (2020). Determination of Energy Efficiency and Greenhouse Gas (GHG) Emissions in Organic Almond Production in Turkey. Erwerbs-Obstbau, 62, 341-346.
    • 27GÖKDOĞAN O., BARAN M. F. (2019). Determination of the Energy Usage Efficiency in Egg Chicken Reared. FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN, 28, 8460-8465.
    • 28GÖKDOĞAN O., ERDOĞAN O., OĞUZ H. İ., BARAN M. F. (2019). Studies of Energy Use Efficiency on Fruit Production. Erwerbs-Obstbau, 60, 47-51.
    • 29SEMERCİ A., BARAN M. F., GÖKDOĞAN O., ÇELİK A. D. (2019). Determination of Energy Use Efficiency of Cotton Production in Turkey: A Case Study from Hatay Province. FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN, 28, 1829-1835.
    • 30EREN Ö., BARAN M. F., GÖKDOĞAN O. (2019). Determination of Greenhouse Gas Emissions (GHG) in the Production of Different Fruits in Turkey. Fresenius Environmental Bulletin, 28, 464-472.
    • 31OĞUZ H. İ., GÖKDOĞAN O., BARAN M. F. (2019). Determination of Energy Balance in Organic Wolfberry (Lyciumbarbarum L.) Production in Turkey. Erwerbs-Obstbau, 61, 61-66.
    • 32GÖKDOĞAN O., ERDOĞAN O., ERTAN E., ÇOBANOĞLU F. (2019). Evaluation of Energy and Economic Analysis of Chestnut (Castanea sativa Mill.) Fruit Production in Turkey. Erwebs-Obstbau, 61, 211-216.https://doi.org/10.1007/s10341-019-00418-4
    • 33OĞUZ H. İ., ERDOĞAN O., GÖKDOĞAN O. (2019). Energy Use Efficiency and Economic Analysis of Nectarine (Prunus persica var. nucipersica) Production: A Case Study from Niğde Province. Springer Science and Business Media LLC, 61, 323-329.https://doi.org/https://doi.org/10.1007/s10341-019-00434-4
    • 34EREN Ö., GÖKDOĞAN O., BARAN M. F. (2019). Determination of Greenhouse Gas Emissions (GHG) in the Production of Different Plants in Turkey. Fresenius Environmental Bulletin, 28, 1158-1166.
    • 35KÖKTEN K., KAPLAN M., GÖKDOĞAN O., BARAN M. F. (2018). Determination of Energy Use Efficiency of Maize (Zea Mays Intendata) Production in Turkey. Fresenius Environmental Bulletin, 27, 1973-1978.
    • 36GÖKDOĞAN O., ERDOĞAN O. (2018). Evaluation of Energy Balance in Organic Olive (Olea Europaea L.) Production in Turkey. Erwerbs-Obstbau, 60, 47-52.
    • 37GÖKDOĞAN O., BAĞDATLI M. C., ERDOĞAN O. (2018). The Determination with Geographic Information Systems (GIS) Mapping of the Energy Use Efficiency of Potato Production Areas in Turkey: A Study in Nevşehir Province. Fresenius Environmental Bulletin, 27, 8917-8927.
    • 38GÖKDOĞAN O., OĞUZ H. İ., BARAN M. F. (2017). Energy Input-Output Analysis in Organic Mulberry (Morus spp.)Production in Turkey: a Case Study Adiyaman-Tut Region. Erwerbs-Obstbau, 59, 325-330.
    • 39BARAN M. F., OĞUZ H. İ., GÖKDOĞAN O. (2017). Determination of Energy Input-Output Analysis in Plum (Prunus domestica L.) Production. Erwerbs-Obstbau, 59, 331-335.
    • 40BARAN M. F., LÜLE F., GÖKDOĞAN O. (2017). Energy Input-Output Analysis of Organic Grape Production: A Case Study from Adiyaman Province. Erwerbs-Obstbau, 59, 275-279.
    • 41GÖKDOĞAN O., SEYİTHAN S., KÖKTEN K., BENGÜ A. Ş., BARAN M. F. (2017). Energy Input-Output Analysis of Guar (Cyamopsis tetragonoloba) and Lupin (Lupinus albus L.) Production in Turkey. Legume Research, 40, 526-531.
    • 42KÖKTEN K., ÇAÇAN E., GÖKDOĞAN O., BARAN M. F. (2017). Determination of Energy Balance of Common Vetch (Vicia sativa L.), Hungarian Vetch (Vicia pannonica C.) and Narbonne Vetch (Vicia narbonensis L.) Production in Turkey. Legume Research, 40, 491-496.
    • 43KÖKTEN K., TUTAR H., BARAN M. F., GÖKDOĞAN O. (2017). Energy Balance of Bitter Vetch and Forage Pea Production in Turkey. Fresenius Environmental Bulletin, 26, 2035-2040.
    • 44GÖKDOĞAN O., KÖKTEN K., YILMAZ H. Ş., BARAN M. F. (2017). Energy Usage Efficiency of Buckwheat Production in Turkey. Fresenius Environmental Bulletin, 9, 2082-2088.
    • 45BARAN M. F., GÖKDOĞAN O., OĞUZ H. İ. (2017). Determining the Energy Usage Efficiency of Walnut (JuglansRegia L.) Cultivation in Turkey. Erwerbs-Obstbau, 59, 77-82.
    • 46GÖKDOĞAN O., BARAN M. F. (2017). Determination of Energy Use Efficiency of some Apple (Malus x domestica) Production in Turkey: a Case Study of Eğirdir Region. Erwerbs-Obstbau, 59, 13-18.
    • 47BARAN M. F., OĞUZ H. İ., GÖKDOĞAN O. (2017). Determination of Energy Input-Output Analysis in Organic Strawberry Production. Fresenius Environmental Bulletin, 26, 2076-2081.
    • 48GÖKDOĞAN O. (2016). Determination of Input Output Energy and Economic Analysis of Lavender Production in Turkey. Int J Agric & Biol Eng, 9, 154-161.
    • 49BARAN M. F., GÖKDOĞAN O. (2016). Comparison of Energy Use Efficiency of Different Tillage Methods on the Secondary Crop Corn Silage Production. Fresenius Environmental Bulletin, 25, 3808-3814.
    • 50GÖKDOĞAN O., ERDOĞAN O., ERALP Ö., ZEYBEK A. (2016). Energy Efficiency Analysis of Cotton Production in Turkey A Case Study from Aydın Province. Fresenius Environmental Bulletin, 25, 4959-4964.
    • 51BARAN M. F., GÖKDOĞAN O. (2016). Determination of Energy Balance of Sugar Beet Productionin Turkey a case study of Kırklareli Province. Energy Efficiency, 9, 487-494.
    • 52BARAN M. F., POLAT R., GÖKDOĞAN O. (2016). Comparison of Energy Use Efficiency of Different Tillage Methods on the Secondary Crop Sunflower Production. Fresenius Environmental Bulletin, 25, 4937-4943.
    • 53ERYILMAZ T., YEŞİLYURT M. K., CESUR C., GÖKDOĞAN O. (2016). Biodiesel Production Potential from Oil Seeds in Turkey. Renewable & Sustainable Energy Reviews, 58, 842-851.
    • 54ERDOĞAN O., BAĞDATLI M. C., GÖKDOĞAN O. (2016). Investigation of the Pesticide Consumptions by Regression Models in the Province of Aydın in Turkey. Fresenius Environmental Bulletin, 25, 4795-4801.
    • 55GÖKDOĞAN O., AYAŞAN T., İNCİ H., SÖĞÜT B., ŞENGÜL T. (2016). Effect of Different Housing Systems Cages versus floor on Energy Efficiency Analysis of Meat Type Japanese Quails. Indian Journal of Animal Sciences, 86, 1051-1054.
    • 56İNCİ H., SÖĞÜT B., GÖKDOĞAN O., AYAŞAN T., ŞENGÜL T. (2016). Determining the Energy Usage Efficiency and Economic Analysis of Broiler Chickens Raised Under Organic Conditions. Indian Journal of Animal Sciences, 86, 1323-1327.
    • 57ERYILMAZ T., YEŞİLYURT M. K., GÖKDOĞAN O. (2015). Prediction of Density of Waste Cooking Oil Biodiesel Using Artificial Neural Networks. Fresenius Environmental Bulletin, 24, 1862-1870.
    • 58GÖKDOĞAN O., ERYILMAZ T., YEŞİLYURT M. K. (2015). Thermophysical Properties of Castor Oil Ricinus Communis L Biodiesel and Its Blends. CT&F-Ciencia, Tecnologia y Futuro, 6, 95-128.
    • 59GÖKDOĞAN O., DEMİR F. (2013). Isparta Yöresinde Yağ Gülü Üretiminde Enerji Girdi Çıktı Analizi. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi, 19, 33-43.
      • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Ulusal dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
      • 1GÖKDOĞAN O., UYSAL Ö. (2024). Determination of Energy Utilization Efficiency and Greenhouse Gas Emission in Apple Production: Case of Isparta. Selcuk Journal of Agricultural and Food Sciences, 38, 216-225.https://doi.org/10.15316/SJAFS.2024.020
      • 2BARAN M. F., GÖKDOĞAN O. (2022). Determination of Energy Use Efficiency and Greenhouse Gas Emission (GHG) of Cotton Cultivation in Batman Province: A Case Study from Beşiri District. Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences, 36, 292-298.https://doi.org/10.15316/SJAFS.2022.038
      • 3BARAN M. F., GÖKDOĞAN O. (2020). Determination of Energy Balance in Pumpkin Seed (Cucurbita pepo L.) Production. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, , 43-47.
      • 4GÖKDOĞAN O., BARAN M. F., ERDOĞAN O. (2016). Energy Balance of the Lavender Oil Production. Derim, 33, 69-76.
      • 5GÖKDOĞAN O., SEVİM B. (2016). Determination of Energy Balance of Wheat Production in Turkey A Case Study of Eskil District of Aksaray Province. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi, 13, 36-43.
      • 6BARAN M. F., KARAAĞAÇ H. A., GÖKDOĞAN O. (2016). Kışlık Ara Ürün Sonrası (Buğday-Fiğ) İkinci Ürün Olarak Yetiştirilen Silajlık Mısır Üretiminde Farklı Toprak İşleme ve Ekim Yöntemlerinin Enerji Bilançosu (2. Yıl Sonuçları). Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 13, 1-6.
      • 7OLÇAY N., BAYHAN A. K., GÖKDOĞAN O. (2016). Karaman İlinde Kuru Fasulye Yetiştiriciliğinde Mekanizasyon Girdi ve Maliyetlerinin Belirlenmesi. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 33, 42-51.
      • 8ERYILMAZ T., YEŞİLYURT M. K., GÖKDOĞAN O., YUMAK B. (2015). Determination of Biogas Potential from Animal Waste in Turkey A Case Study for Yozgat Province. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, 2, 106-111.
      • 9BARAN M. F., GÖKDOĞAN O. (2014). Karpuz ve Kavun Yetiştiriciliğinde Enerji Girdi Çıktı Analizi Kırklareli ili örneği. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi, 29, 217-224.
      • 10YEŞİLYURT M. K., ERYILMAZ T., GÖKDOĞAN O., YUMAK B. (2013). Kırıkkale İlinin Tarımsal Mekanizasyon Düzeyi. Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 10, 7-13.
      • 11ERYILMAZ T., GÖKDOĞAN O., YEŞİLYURT M. K., ERCAN K. (2013). Nevşehir İlinin Tarımsal Mekanizasyon Özellikleri. Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 10, 1-6.
      • 12GÖKDOĞAN O., BAYHAN A. K. (2011). Eğirdir İlçesi Tarım İşletmelerinin Mekanizasyon Düzeyi. Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 8, 23-29.
      • 13GÖKDOĞAN O., DEMİR F. (2011). Isparta Yöresindeki Gül İşletmelerinin Tarımsal Yapısı. Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 8, 29-34.
      • 14GÖKDOĞAN O., DEMİR F. (2011). Isparta Yöresindeki Gül Yetiştiriciliği Yapılan İşletmelerin Tarımsal Mekanizasyon Düzeyi. Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 8, 1-6.
        • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Uluslararası dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
        • 1KAHRAMAN O., ALTUNTAŞ E., GÖKDOĞAN O. (2023). The agricultural mechanization situation of agricultural enterprises involved in organic and conventional hazelnut cultivation in Turkiye. International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences, 7, 49-61.https://doi.org/10.31015/jaefs.2023.1.6
        • 2ERTOP H., ATILGAN A., GÖKDOĞAN O., SALTUK B. (2021). Projection of Machine Usage in Agriculture of Ardahan Province. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, 27, 259-266.
        • 3GÖKDOĞAN O., ERDOĞAN O. (2021). Determining the Energy Use Efficiency and Greenhouse Gas Emissions (GHG) in Olive Farming. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, 2021, 717-724.
        • 4EREN Ö., GÖKDOĞAN O., BARAN M. F. (2019). Determination of Greenhouse Gas Emissions (GHG) in the Production of Different Aromatic Plants in Turkey. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi, 6, 90-96.
        • 5GÖKDOĞAN O., ERDOĞAN O. (2019). Studies on Occupational Health and Safety in Agriculture. Journal of Scientific and Engineering Research, 6, 45-49.
        • 6BARAN M. F., GÖKDOĞAN O., EREN Ö., BAYHAN Y. (2019). Determination of Ecological and Carbon Footprints of Adıyaman Directorate of Provincial Agriculture and Forestry Staffs. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, 15, 280-288.
        • 7BARAN M. F., GÖKDOĞAN O., KAYA A. İ., OĞUZ H. İ. (2019). Projection of Technology Equipment Usage in Agriculture in Turkey. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi, 6, 1-9.
        • 8GÖKDOĞAN O., ERDOĞAN O. (2018). The Evaluation of Occupational Health and Safety in Turkey Agriculture Sector. Journal of Scientific and Engineering Research, 5, 158-162.
        • 9BARAN M. F., LÜLE F., GÖKDOĞAN O. (2017). Adıyaman İlinin Hayvansal Atıklardan Elde Edilebilecek Enerji Potansiyeli. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi, 4, 245-249.
        • 10GÖKDOĞAN O., ERYILMAZ T., YEŞİLYURT M. K. (2015). Determination of Energy Use Efficiency of Nigella Sativa L Black Seed Oil Production. American-Eurasian J. Agric. & Environ. Sci, 15, 1-7.
        • 11BARAN M. F., GÖKDOĞAN O. (2015). Determination of Energy Input Output of Tobacco Production in Turkey. American-Eurasian J. Agric. & Environ. Sci., 15, 1346-1350.
        • 12BARAN M. F., GÖKDOĞAN O. (2014). Energy Input Output Analysis of Barley Production in Thrace Region of Turkey. American-Eurasian J. Agric. & Environ. Sci, 14, 1255-1261.
        • 13GÖKDOĞAN O., DEMİR F. (2012). Energy Input Output Analysis In Rose Oil in Isparta of Turkey. Energy Education Science and Technology, Part A: Energy Science and Research, 30, 649-656.
          • Uluslararası Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, kitap kritiği, yorum, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
          • 1BARAN M. F., GÖKDOĞAN O., BAĞDATLI M. C., BELLİTÜRK K. (2015). Energy Balance of Rice Production in Turkey A Case Study for Kirklareli Province. ECronican Agriculture, 1, 167-173.
          • 2BARAN M. F., GÖKDOĞAN O., DURGUT M. R. (2014). Batı Marmara Bölgesi nin Tarımsal Mekanizasyon Özellikleri. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi, 1, 561-567.
          • 3ERYILMAZ T., GÖKDOĞAN O., YEŞİLYURT M. K. (2014). Yozgat İlinin Tarımsal Mekanizasyon Durumunun İncelenmesi. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi, 1, 262-268.
          • 4GÖKDOĞAN O. (2014). Hakkari İlinin Tarımsal Mekanizasyon Durumu. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi, 1, 98-101.
          • 5BARAN M. F., GÖKDOĞAN O., KARAAĞAÇ H. A. (2014). Kanola Üretiminde Enerji Kullanım Etkinliğinin Belirlenmesi Kırklareli İli Örneği. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi, 1, 331-337.
          • 6OĞUZ H., ÖĞÜT H., GÖKDOĞAN O. (2012). Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modelinin Biyodizel Sektörüne Etkisinin İncelenmesi. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 2, 77-84.
            • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
            • 1GÖKDOĞAN O., DEMİR C. (2023). KIRKLARELİ İLİ CEVİZ ATIKLARININ BİYOKÜTLESİ VE ENERJİ POTANSİYELİ. IV. International Conference on Global Practice of Multidisciplinary Scientific Studies, Nisan 28-30.
            • 2GÖKDOĞAN O., ERDOĞAN O. (2017). Agricultural Machinery Industry and Important in Turkey. IMSTEC 2017 International Conference on Material Science and TechnoIogy in Cappadocia, Ekim 11-13, Nevşehir, 61-61.
            • 3GÖKDOĞAN O., ERDOĞAN O., OĞUZ H. İ. (2017). Determination of Agricultural Mechanization Level of Muğla Province. I. Uluslararası Bilimsel ve Mesleki ÇalışmalarSempozyumu, Ekim 5-8, Nevşehir.
            • 4ERDOĞAN O., OĞUZ H. İ., GÖKDOĞAN O. (2017). An Overview of Pesticide Consumption in Turkey.. I. Uluslararası Bilimsel ve Mesleki Çalışmalar Sempozyumu, Ekim 5-8, Nevşehir, 436-436.
            • 5GÖKDOĞAN O., BARAN M. F. (2017). A Change in Engineering Education of Turkey: Agricultural Machinery and Technologies Engineering. 13th International Congress on Mechanization and Energy in Agriculture International Workshop onPrecision Agriculture, Eylül 13-15, İzmir, 46-46.
            • 6GÖKDOĞAN O., ERDOĞAN O., OĞUZ H. İ., BARAN M. F. (2017). Studies of Energy Use Efficiency on Fruit Production. International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Mayıs 15-17, Nevşehir, 319-319.
            • 7GÖKDOĞAN O., ERDOĞAN O., BARAN M. F. (2017). Studies of Energy Use Efficiency on Field Crops Production. International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Mayıs 15-15, Nevşehir, 317-317.
            • 8BARAN M. F., OĞUZ H. İ., ERDOĞAN O., GÖKDOĞAN O. (2017). Determination of Almond Production Potential in Adıyaman Province. International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Mayıs 15-17, Nevşehir, 523-523.
            • 9BARAN M. F., OĞUZ H. İ., GÖKDOĞAN O. (2017). Potential of Pomegranate Growing in Adıyaman Province. International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Mayıs 15-17, Nevşehir, 525-525.
            • 10OĞUZ H. İ., İÇEL G., GÖKDOĞAN O., BARAN M. F. (2017). The Effect of Climate Change on Productivity in Lemon Production in some Provinces in the Mediterranean and Aegean Regions. International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Mayıs 15-17, Nevşehir, 1120-1120.
            • 11BARAN M. F., GÖKDOĞAN O. (2017). Energy balance in production of chickpea in Turkey: A study performed in Adıyaman Province. 8th International Conference on Biosystems Engineering, Mayıs 11-13, Tartu, 139-139.
            • 12GÖKDOĞAN O., BAĞDATLI M. C. (2015). A New Process in Engineering Education of Turkey Biosystem Engineering. 4. International Conference on Education, Haziran 26-28, Petersburg, 38.
              • Ulusal toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
              • 1OĞUZ H. İ., ERDOĞAN O., GÖKDOĞAN O. (2017). Nektarin (Prunus persica var...nucipersica) Üretiminin Enerji Kullanım Etkinliği EkonomikAnalizi: Niğde Ili Orneği. 4. Ulusal Tarım Kongresi, Ekim 19-22, Afyonkarahisar, 37-37.
              • 2GÖKDOĞAN O., BARAN M. F. (2017). Yumurta Tavuğu Yetiştiriciliğinde Enerji Kullanım Etkinliğinin Belirlenmesi. 2. Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi, Haziran 29-1, Tokat, 6-6.
              • 3BARAN M. F., GÖKDOĞAN O. (2016). Susam Üretiminde Enerji Kullanım Etkinliğinin Belirlenmesi. 3. Ulusal Tarım Kongresi, Ekim 5-8, Afyonkarahisar, 46.
              • 4GÖKDOĞAN O. (2016). Determination of Energy Balance of Lentil Production in Adıyaman Province. 30. Ulusal Tarımsal Mekanizasyon ve Enerji Kongresi, Eylül 1-3, Tokat, 27.
              • 5ERYILMAZ T., GÖKDOĞAN O., YEŞİLYURT M. K. (2015). Alabalık Yağı Metil Esteri Üretimine Etki Eden Parametrelerin Optimizasyonu. I. Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi, Haziran 9-11, Bursa, 39.
              • 6GÖKDOĞAN O., BARAN M. F. (2015). Bingöl İlindeki Hayvansal Atıklardan Elde Edilebilecek Enerji Potansiyeli. I. Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi, Haziran 9-11, Bursa, 29.
              • 7GÖKDOĞAN O., BAĞDATLI M. C., SAVCI S. (2015). Nevşehir İlindeki Hayvansal Atıklardan Elde Edilecek Enerjinin Sera Isıtmasında Kullanımı. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nisan 28-30, Nevşehir, 95.
                • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
                • 1GÖKDOĞAN O. (2016). Erzincan İlinin Hayvansal Atıklarından Elde Edilebilecek Elektrik Enerjisi Potansiyeli. Uluslararası Erzincan Sempozyumu, Eylül 28-1, Erzincan, 421-425.
                • 2GÖKDOĞAN O. (2016). Determination of Energy Input Output Analysis of the Thyme Oil Production. International Conference on Advances in Science, Ağustos 31-2, İstanbul, 110-114.
                  • Ulusal toplantıda poster, sözlü sunum ve gösterim
                  • 1BARAN M. F., LÜLE F., GÖKDOĞAN O. (2016). Adıyaman İlinin Hayvansal Atıklardan Elde Edilebilecek Enerji Potansiyeli. 2. Ulusal Biyoyakıtlar Sempozyumu, Eylül 27-30, Samsun, 351.
                  • 2BARAN M. F., GÖKDOĞAN O., BAYHAN Y. (2015). Adıyaman İlinde Organik Nar Yetiştiriciliğinde Enerji Kullanım Etkinliğinin Belirlenmesi. 29. Ulusal Tarımsal Mekanizasyon ve Enerji Kongresi, Eylül 2-5, Diyarbakır, 497-500.
                    • Ulusal toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
                    • 1GÖKDOĞAN O., BARAN M. F. (2014). Avanos İiçesinin Tarımsal Mekanizasyon Özellikleri. Avanos Sempozyumu, Ekim 23-25, Nevşehir, 741-749.
                      • Uluslararası toplantıda poster, sözlü sunum ile gösterimleri
                      • 1GÖKDOĞAN O., BARAN M. F. (2014). Agricultural Mechanization Properties of the Middle East Anatolia Region of the Turkey. Uluslararası Mezopotamya Tarım Kongresi, Eylül 22-25, Diyarbakır, 234.
                      • 2GÖKDOĞAN O., BARAN M. F. (2014). Agricultural Mechanization Level and Characteristics of Southeastern Anatolia Region. 12. International Congress on Mechanization & Energy in Agriculture, Eylül 3-6, Nevşehir, 324-329.
                        • Uluslararası Hakemsiz bilimsel veya mesleki dergilerde yayın veya editör kurulu üyeliği
                        • 1GÖKDOĞAN O. (2025). Eurasian Journal of Agricultural Research. Eurasian Journal of Agricultural Research.
                          • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indeks ve özler tarafından taranan dergilerde yayın veya editör kurulu üyeliği
                          • 1GÖKDOĞAN O. (2025). Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dergisi. Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dergisi.
                          • 2GÖKDOĞAN O. (2025). Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences. Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences.
                          • 3GÖKDOĞAN O. (2025). Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences. Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences.
                          • 4GÖKDOĞAN O. (2025). Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences. Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences.
                          • 5GÖKDOĞAN O. (2023). ISPEC Journal of Agricultural Sciences. ISPEC Journal of Agricultural Sciences.
                          • 6GÖKDOĞAN O. (2020). Turkish Journal of Agricultural Engineering Research. Turkish Journal of Agricultural Engineering Research.
                          • 7GÖKDOĞAN O. (2020). Journal of Agricultural Machinery Science. Journal of Agricultural Machinery Science.
                            • Alanında uluslararası yayımlanan kitaplarda yardımcı veya konuk editörlük
                            • 1GÖKDOĞAN O. (2025). Akademia Doğa ve İnsan Bilimleri Dergisi. Akademia Doğa ve İnsan Bilimleri Dergisi.
                              • Alanında uluslararası yayımlanan kitap editörlüğü
                              • 1SALTUK B., GÖKDOĞAN O. (2023). Recent Advances in Agricultural Research. Livre de Lyon.
                              • 2YILMAZ D., GÖKDOĞAN O., UYSAL Ö., GÖKDUMAN M. E., SÜSLÜ A. (2021). Tarımsal Mekanizasyon ve Enerji Üzerine Güncel Araştırmalar. Akademisyen Kitabevi.
                                • Ulusal Hakemsiz bilimsel veya mesleki dergilerde yayın veya editör kurulu üyeliği
                                • 1GÖKDOĞAN O. (2018). Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi Bölüm Editörü. Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi.
                                  • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indeks ve özler tarafından taranan dergilerde editörlük
                                  • 1GÖKDOĞAN O. (2018). Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi. Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi.