KİŞİSEL BİLGİLER
Hasan GÖKSU
Adı Soyadı Öğr. Gör. Hasan GÖKSU
Birimi Şarkikaraağaç Turizm Meslek Yüksekokulu
Bölüm Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü Başkanlığı
Ana Bilim Dalı Aşçılık
Telefon 2462147651
E-Posta hasangoksu@isparta.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Yöksis AkademikYöksis akademik
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ 12.9.2011
Yüksek Lisans
Doktora
YAYINLAR
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

  • Alanında, uluslararası yayınlanan özgün bilimsel kitapta bölüm ve ünite yazarlığı
  • 1GÖKSU H. (2019). Türkiye’nin Yöresel Lezzetlerine Bakış.. Isparta, (pp. 55-76). Strategic Researches Academy (SRA).
  • 2GÖKSU H. (2018). Turizm Sektöründe Sürdürülebilirlik Arayışı. (pp. 53-67). Strategic Research Academy.
    • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
    • 1GÖKSU H. (2019). GASTRONOMİ VE MUTFAK TURİZMİNİN KAVRAMSAL SORUNLARI ÜZERİNE BİR İNCELEME. 11th International Conference of Strategic Research on Scientific Studies and Education (ICoSReSSE), Kasım 8-10, Antalya, 431-439.
      • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
      • 1KALENDEROĞLU M. E., BAŞ M., GÖKSU H., KALKAN G. (2018). Türk Mutfağında Yenilebilir Çiceklerin Kullanımı. 8th international conference of strategic resarch on scientific education Vienna, Mayıs 11-13, Viyana, 201-202.
      • 2GÖKSU H. (2018). AŞÇILIK, MUTFAK SANATLARI VE GASTRONOMİ BÖLÜMLERİNİNPROBLEMLERİ VE ÇÖZÜMLERİ ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA. 8th International Conference of Strategic Research on Scientific Studies and Education 2018, Mayıs 11-13, VİYANA, 226-226.
      • 3GÖKSU H., KALKAN G. (2017). Cause and Methods of using Copper Pots in the Kitchen in the Past. International Conference on Social Science and Humanities, Aralık 17-18, Kiev, 5-5.
      • 4KALKAN G., GÖKSU H. (2017). MIDDLE AND SENIOR LEVEL ADMINISTRATORS’ PERFECTIONIST ATTITUDES IN THE KITCHEN ON HOTELINDUSTRY. International Conference on Social Science and Humanities, Aralık 17-18, Kiev, 3-3.
      • 5TÜFEKCİ Ö. K., GÖKSU H., KALENDEROĞLU M. E., BAŞ M. (2017). Atlas Jet’in Rekabet Avantajı Elde Etmesinde Deneyimsel Pazarlamanın Rolü: Uçan Bayan Aşçılar. International Conference on Multidisciplinary Sciences, Kasım 25-26, ANKARA, 3-3.
      • 6BAŞ M., KALENDEROĞLU M. E., GÖKSU H. (2017). Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Kiş Turizmine Bakiş Açilari Üzerine Bir Araştirma. International Conference on Multidisciplinary Sciences, Kasım 25-26, ANKARA, 55-56.
      • 7BAŞ M., KALENDEROĞLU M. E., GÖKSU H. (2017). Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Kiş Turizmine Bakiş Açilari Üzerine Bir Araştirma. International Conference on Multidisciplinary Sciences, Kasım 25-26, Ankara, 55-56.
      • 8GÖKSU H. (2017). Sinop İlinde Unutulmaya Yüz Tutmuş Yöresel Yemeklerin Restaurantlara Kazandırılmasına Yönelik Bir Araştırma. International Conference on Multidisciplinary Sciences, Kasım 25-26, Ankara, 9-9.
      • 9TÜFEKCİ Ö. K., GÖKSU H., KALENDEROĞLU M. E., BAŞ M. (2017). Atlas Jet’in Rekabet Avantajı Elde Etmesinde Deneyimsel Pazarlamanın Rolü: Uçan Bayan Aşçılar. International Conference on Multidisciplinary Sciences, Kasım 25-26, Ankara, 3-3.
      • 10GÖKSU H., KALKAN G., KALENDEROĞLU M. E. (2017). E-Ticaret Sektöründe Üniversite Öğrencilerinin Paket Servis Siparişi Vermedeyemeksepeti.com Kullanma Nedenleri: Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencileri ÜzerindeBir Araştırma. International Conference on Multidisciplinary Sciences, Kasım 25.
      • 11KALKAN G., GÖKSU H. (2017). CONTRIBUTION OF SPICES TO THE TURKISH KITCHEN: SPICE USEHABITS OF SÜLEYMAN DEMIREL UNIVERSITY COOKING PROGRAMSTUDENTS. 7th icosresse conference, Ekim 13.
      • 12GÖKSU H., SARIOĞLU T., KALENDEROĞLU M. E., BAŞ M. (2017). ÇÖLYAK HASTALARI İÇİN DOĞAL NOHUT MAYASI KULLANILARAKLEBLEBİ, SOYA VE KESTANE UNU KARIŞIMINDAN EKMEK ÜRETİMİ. International Conference of Strategic Research in Social Science and Education, Mayıs 12-14, Prag, 226-227.
      • 13GÖKSU H., SARIOĞLU T., KALENDEROĞLU M. E., BAŞ M. (2017). FOR PEOPLE WITH CELIAC DISEASE USING NATURAL CHICKPEA YEAST, CHICKPEAS AND CHESTNUT FLOUR MIXTURE OF SOY BREAD PRODUCTION. International Conference of Strategic Research on Social Science and Education, Mayıs 12-14, Prag, 226-227.
      • 14TÜFEKCİ Ö. K., GÖKSU H., KALKAN G. (2017). ŞARKİKARAAĞAÇ YÖRESİNİN KAYBOLMAYA YÜZ TUTMUŞ YÖRESEL YEMEKLERİNİN İNOVATİF ÇALIŞMALARLA YÖRE MUTFAĞINA KAZANDIRILMASI. International Conference of Strategic Research on Social Science and Education, Mayıs 12-14, Prag.
      • 15TÜFEKCİ Ö. K., GÖKSU H., KALKAN G. (2017). THE REGION OF SARKIKARAAGAC’S LOST LOCAL DISHES, WITH INNOVAIVE WORK TO RESTORATION AND BRING INTO LOCAL CUISINE. 6th ICoSReSSE International Conference of StrategicResearch in Social Science and Education, Mayıs 12-14.
        • Uluslararası toplantıda poster, sözlü sunum ile gösterimleri
        • 1KALKAN G., GÖKSU H. (2016). REFINED CUISINE AND FOODS AN EXAMPLE OF ISPARTA. International Conference of Strategic Research in Social Science and Education (ICoSReSSE), Ekim 14-16, Antalya, 222-222.
        • 2TEKİN Ö. A., BAŞ M., GÖKSU H. (2016). THE DETERMINATION OF SERVICE ORIENTATION TO THE EMPLOYEES OF ACCOMMODATION OPERATING IN WINTER TOURISM A RESEARCH. International Conference of Strategic Research in Social Science and Education (ICoSReSSE), Ekim 14-16, Antalya.
        • 3DAVRAS Ö., GÖKSU H. (2016). A Study on Identification of Online Hotel Reviews Impact on Hotel Choices. I. International Conference on Tourism Dynamics and Trends, Mayıs 4-7, Antalya, 361-372.
          • Alanında uluslararası yayımlanan kitap editörlüğü
          • 1KALKAN G., GÖKSU H. (2019). Strateji Odaklı Akademik Değerlendirmeler. Strategic Researches Academy.
          • 2TÜFEKCİ Ö. K., KALKAN G., GÖKSU H. (2018). Küresel ve Yerel Bakış Açısıyla Sosyal Bilimler Araştırmaları. SRA Academic Publishing.
          • 3TÜFEKCİ Ö. K., KALKAN G., GÖKSU H. (2018). Küresel ve Yerel Bakış Açısıyla Sosyal Bilimler Araştırmaları. Strategic Reserachers Academy.
          • 4GÖKSU H. (2018). Selected Social Sciences Research with Global and Local Approach. Strategic Researches Academy.
          • 5GÖKSU H. (2017). Researches on Multidisciplinary Approaches. Strategic Researches Academy.
          • 6GÖKSU H. (2017). Current Approaches in Education and Economics. Strategic Research Academy.
          • 7GÖKSU H. (2016). Eğitim Bilimlerinde Güncel Yaklaşımlar. LAMBERT Academic Publishing.
            • Alanında uluslararası yayımlanan kitaplarda yardımcı veya konuk editörlük
            • 1TÜFEKCİ Ö. K., KALKAN G., GÖKSU H. (2019). International Conference on Multidisciplinary Sciences (icomus). SRA Academic Publishing.
              • Akademik Görevler
              • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Şarkikaraağaç Turizm Meslek Yüksekokulu/Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü/Aşçılık Pr./ Öğretim Görevlisi (2016-...)
                • İdari Görevler
                • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı (2016-...)
                  • Alanında uluslararası bilimsel nitelikli ödül
                  • 1Best Researcher Gold Award Of 2016 (2016) International Conference of Strategic Research in Social Science and Education (ICoSReSSE)
                  • 2Research Award (2017) International Conference on Multidisciplinary Sciences
                    • Verdiği Dersler
                    • 1Gösteri Servisi
                    • 2Mutfak Planlama
                    • 3Mutfak Ürünleri
                    • 4Mutfakta Kalite Yönetimi
                    • 5Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü