KİŞİSEL BİLGİLER
Atilla GÖKDEMİR
Adı Soyadı Öğr. Gör. Atilla GÖKDEMİR
Birimi Eğirdir Meslek Yüksekokulu
Bölüm Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanlığı
Ana Bilim Dalı Aşçılık
Telefon 2463116661
E-Posta atillagokdemir@isparta.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Yöksis AkademikYöksis akademik
ORCID ID0000-0002-8156-4857
Akademik Hesaplar
Google Scholar
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ 4.6.2007
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İŞLETME (YL) 26.8.2016
Doktora
YAYINLAR
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

  • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Uluslararası dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1TEKİN Ö. A., BAŞ M., GÖKDEMİR A. (2016). A RESEARCH ON THE ATTITUDES OF ACCOMMODATION ESTABLISHMENTEMPLOYEES TOWARDS DOUGLAS McGREGOR S THEORY X AND Y. Suleyman Demirel University The Journal of Visionary, 7, 81-91.
    • Akademik Görevler
    • 1Süleyman Demirel Üniversitesi/Eğirdir Meslek Yüksekokulu/Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü/Aşçılık Pr./ Öğretim Görevlisi (2016-...)
      • Verdiği Dersler
      • 1Beslenme İlkeleri Ve Menü Planlama
      • 2Dünya Mutfakları
      • 3Dünya Mutfakları 1
      • 4Dünya Mutfakları 2
      • 5Genel İşletme
      • 6Gösteri Servisi
      • 7Hijyen Sanitasyon
      • 8Konuk Giriş Çıkış İşlemleri
      • 9Konukla İletişim
      • 10Menü Planlama
      • 11Meslek Etiği
      • 12Mutfak Çeşitleri
      • 13Mutfak Kalite Yönetimi
      • 14Mutfak Uygulamaları
      • 15Mutfakta Kalite Yönetimi
      • 16Otelcilik Otomasyon
      • 17Ön Büro Hizmetleri
      • 18Ön Büro İşlemleri
      • 19Ön Büro, Kat Hizmetleri Otomasyonu
      • 20Ön Büroda Oda İşlemleri
      • 21Önbüro Hizmetleri
      • 22Pasta Tatlı Teknikleri
      • 23Pastane Ürünleri
      • 24Pastane Ürünleri 1
      • 25Pastane Ürünleri 2
      • 26Soslar
      • 27Temizlik Ürünlerinin Kullanımı Ve Denetimi
      • 28Turizm İşlt.Maliyet Analizi
      • 29Turizm Pazarlaması
      • 30Turizm Tes.Uygulama
      • 31Yiyecek İçecek Maliyet Kontrol
      • 32Yiyecek İçecek Otomasyonu
      • 33Yöresel Mutfaklar
      • 34Ziyafet Mutfağı