KİŞİSEL BİLGİLER
İsmail İlke KÖSE
Adı Soyadı Öğr. Gör. İsmail İlke KÖSE
Birimi Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
Bölüm Elektrik Ve Enerji Bölüm Başkanlığı
Ana Bilim Dalı Elektrik Enerjisi Üretim, İletim Ve Dağıtımı
Telefon 2462147532
E-Posta ismailkose@isparta.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Yöksis AkademikYöksis akademik
ORCID ID0000-0001-9246-4088
Akademik Hesaplar
Google Scholar
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MAKİNE EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 2.7.2008
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 23.11.2011
Doktora
YAYINLAR
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir. YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

  • SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1ŞENCAN Ş. A., KÖSE İ. İ., SELBAŞ R. (2012). Comparative analysis of neural network and neuro fuzzy system for thermodynamic properties of refrigerants. Applied Artificial Intelligence, 26, 662-772.
  • 2KÖSE İ. İ. (2011). An adaptive neuro fuzzy inference system ANFIS model for thermophysical properties of new refrigerant. .Energy Education Science and Technology Part A: Energy Science and Research, 27, 275-286.
  • 3ŞENCAN Ş. A., KÖSE İ. İ., SELBAŞ R. (2011). Prediction of thermophysical properties of mixed refrigerants using artificial neural network. Energy Conversion and Management, 52, 958-974.
  • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1LAKA S., KÖSE İ. İ. (2017). Güneş ve Rüzgâr Enerjisi Teknolojilerinin İncelenmesi Ve Rize İlineUygulanabilirliklerinin Değerlendirilmesi. Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınma için Yeni Yaklaşımlar ve Teknolojiler Kongresi, Eylül 21-24.
  • 2LAKA S., KÖSE İ. İ. (2017). Bir Pasif Ev Tasarımı ve Rize İklim Şartlarında Standart EvlerleKarşılaştırılması. Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınma için Yeni Yaklaşımlar ve Teknolojiler Kongresi, Eylül 21-24.
  • 3KÖSE İ. İ., LAKA S. (2017). Isı Pompalarında (Toprak- Yer Kaynaklı) Teknolojik İlerlemesi. luslararası Sürdürülebilir Kalkınma için Yeni Yaklaşımlar ve Teknolojiler Kongresi, Eylül 21-24.
  • 4KÖSE İ. İ., LAKA S. (2017). Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Türkiye’deki Geleceği. Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınma için Yeni Yaklaşımlar ve Teknolojiler Kongresi, Eylül 21-24.
  • Ulusal toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1KÖSE İ. İ., GENÇ İ. (2016). HAYVANSAL ATIKLI BİYOGAZ VE ENERJİ ÜRETİMİ. 3. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi, Nisan 28-30, aydın.
  • Ulusal Hakemli bilimsel veya mesleki dergilerde editörlük
  • 1KÖSE İ. İ. (2016). Kompostlaştırma Sistemleri için Egzoz Gazı İçeriğini Temel Alan Proses Kontrol ve Yönetim Cihazının Geliştirilmesi. SDÜ.