KİŞİSEL BİLGİLER
Levent İZCİ
Adı Soyadı Prof. Dr. Levent İZCİ
Birimi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi
Bölüm Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölüm Başkanlığı
Ana Bilim Dalı İşleme Teknolojisi Anabilimdalı Başkanlığı
Telefon 2462146416
E-Posta leventizci@isparta.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Yöksis AkademikYöksis akademik
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 16.8.1993
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME (YL) 8.9.1999
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SU ÜRÜNLERİ TEMEL BİLİMLERİ (DR) 11.8.2004
YAYINLAR
Sayfada gösterilen bütün veriler YÖK Akademik Bilgi Sisteminden getirilmektedir.YÖK Akademik Bilgi Sistemine girilen veriler 24 saat aralıklarla senkronize edilmektedir. Sayfada gösterilen veriler ile ilgili sorularınız, istekleriniz ve hatalı gösterimler için destek@isparta.edu.tr adresine mail göndererek iletişime geçebilirsiniz.

  • Alanında, uluslararası yayınlanan özgün bilimsel kitapta bölüm ve ünite yazarlığı
  • 1İZCİ L. (2024). Su Ürünleri Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler. (pp. 33-48). Serüven Yayınevi.
  • 2İZCİ L. (2024). Su Ürünleri Alanında Uluslararası Çalışma ve Değerlendirmeler. (pp. 17-34). Serüven Yayınevi.
  • 3BİLGİN Ş., İZCİ L. (2024). Su ürünleri ve Ziraat Alanlarındaki Bilimsel Çalışmalar. (pp. 17-36). HOLISTENCE.
  • 4İZCİ L., BİLGİN Ş. (2024). Su Ürünleri Ziraat Alanlarındaki Bilimsel Çalışmalar. (pp. 75-95). HOLISTENCE.
    • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Uluslararası dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
    • 1BİLGİN Ş., İZCİ L., SÜRENGİL G., ÜMÜT F. (2023). Farklı Ağaç Talaşları ile Dumanlamanın Türk Somonunun Duyusal ve Mikrobiyolojik Kalitesine Etkileri. Acta Aquatica Turcia, 19, 266-276.https://doi.org/10.22392/actaquatr.1227116
    • 2İZCİ L., ÜMÜT F. (2023). Kupes Balığının (Boops boops) Et Verimi ve Köftesinin Bazı Kalite Özellikleri. Acta Aquatica Turcica, 19, 323-330.https://doi.org/10.22392/actaquatr.1244620
    • 3ÜMÜT F., BİLGİN Ş., İZCİ L. (2022). Su Ürünleri Tüketiminin Bağışıklık Sistemi Üzerine Etkisi. Türk Bilim ve Mühendislik Dergisi, 4, 130-137.https://doi.org/10.55979/tjse.1137563
    • 4BOZOVA B., İZCİ L. (2021). Effects of Plant Extracts on The Quality of Sous Vide Meagre (Argyosomus Regius) Fillets. Acta Aquatica Turcica, .https://doi.org/10.22392/actaquatr.798584
    • 5KESER E., İZCİ L. (2020). Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss)’ndan Elde Edilen Balık Köftelerinde Biberiye ve Defne Uçucu Yağlarının Mikrobiyolojik ve Duyusal Kaliteye Etkisi. Acta Aquatica Turcica, 16, 13-21.https://doi.org/obiyolojik ve duyusal kaliteye etkisi. Acthttps://doi.org/10.22392/actaquatr.562381
    • 6Mustafa Ü., Şengül B., Levent İ., Ali G. (2007). Chemical and sensory assessment of hot smoked fish pâté. Journal of FisheriesSciences.com, 1, 20-25.
    • 7BİLGİN Ş., ERTAN Ö. O., İZCİ L. (2007). Farklı Sıcaklıklarda Depolanan Sıcak Dumanlanmış Salmo trutta macrostigma Dumeril 1858 in Kimyasal Kompozisyonundaki Değişimlerin İncelenmesi. Journal of FishereisSciences.com, 1, 68-80.
    • 8Şengül B., Mustafa Ü., Ali G., Levent İ. (2005). Sudak Sander lucioperca Bogustkaya ve Naseka 1996 ve Kadife Tinca tinca L 1758 Balığından Balık Ezmesi Paté Yapımı. E.U. Journal of Fisheries Aquatic Sciences, 22, 399-402.
      • SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
      • 1İZCİ L., ŞİMŞEK O. (2018). Determination of quality properties of meagre (Argyrosomusregius) fillets coated with chitosan-based edible films. JOURNAL OF FOOD SAFETY, 38.https://doi.org/10.1111/jfs.12386
      • 2İZCİ L., EKİCİ F., GÜNLÜ A. (2017). Coating with chitosan film of sea bream (Sparus aurata) fillets: determining shelf life in refrigerator conditions. Food Science and Technology, 38, 54-59.https://doi.org/10.1590/1678-457X.38416
      • 3DOĞAN G., İZCİ L. (2017). Effects on quality properties of smoked rainbow trout Oncorhynchus mykiss fillets of chitosan films enriched with essential oils. Journal of Food Processing and Preservation, 41, 12757.https://doi.org/10.1111/jfpp.12757
      • 4BİLGİN Ş., İZCİ L., GÜNLÜ A., GENÇ İ. Y. (2016). Effects of gutting process on the shelf life of cultured meagre Argyrosomus regius ASSO 1801 stored at 4 1 C. Food Science and Technology, 36, 344-350.https://doi.org/http://dx.doi.org/10.1590/1678-457X.0102
      • 5İZCİ L., BİLGİN Ş., GÜNLÜ A., ÇETİNKAYA S., DİLER A., BOLAT Y. (2016). Quality Changes of Anchovy Engraulis encrasicolus Döner During Cold Storage. Journal of Agricultural Sciences, 22, 360-369.
      • 6İZCİ L., BİLGİN Ş. (2015). Sensory acceptability and fatty acid profile of fish crackers made from Carassius gibelio. Food Science and Technology, 35, 643-646.https://doi.org/http://dx.doi.org/10.1590/1678-457X.6723
      • 7İZCİ L., BİLGİN Ş., GÜNLÜ A. (2011). Production of Fish Finger from sand smelt Atherina boyeri RISSO 1810 and determination of quality changes. African Journal of Biotechnology, 10, 4464-4469.
      • 8İZCİ L., GÜNLÜ A., BİLGİN Ş. (2011). Production of Fish chips from Sand Smelt Atherina boyeri RISSO 1810 and determination of Some Quality Changes. Iranian Journal of Fisheries Sciences, 10, 230-241.
      • 9Yıldız B., Yavuz M., Ali G., Şengül B., Levent İ. (2011). Effectiveness of Bait and Unbait in Trapping of Astacid Crayfish. TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES, 11, 227-232.
      • 10İZCİ L. (2010). Utilization and Quality of Fish Fingers from Prussian Carp Carassius gibelio Bloch 1782. Pakistan Veterinary Journal, 30, 207-210.
      • 11BOLAT Y., BİLGİN Ş., GÜNLÜ A., İZCİ L., BAHADIR K. S., Soner Ç., KOCA H. U. (2010). Chitin Chitosan yield of freshwater crab Potamon potamios Olivier 1804 shell. Pakistan Veterinary Journal, 30, 227-231.
      • 12Şengül B., Levent İ., Ali G., Yıldız b. (2010). The Effects of pan frying with different oils on some of the chemical components quality parameters and cholesterol levels of Rainbow trout Oncorhynchus mykiss. African Journal of Biotechnology, 9, 6573-6577.
      • 13BİLGİN Ş., ÜNLÜSAYIN M., İZCİ L., GÜNLÜ A. (2008). The Determination of Shelf Life and some Nutritional Components of Gilthead Seabream Sparus aurata L 1758 after Cold and Hot Smoking. Turkish Journal of Veterinary Animal Sciences, 32, 49-56.
      • 14Mustafa Ü., Süleyman K., Şengül B., Levent İ., Ali G. (2006). Effect of Hot Smoked Rainbow Trout Oncorhyncus mykiss Diets on the Protein Levels of Liver Tissue in Rats. Animal of Nutrition Metabolism, 50, 1-6.
      • 15Mustafa Ü., Süleyman K., Şengül B., Levent İ., Ali G. (2005). Activities of antioxidant enzymes in rats fed by hot smoked rainbow trout Oncorhynchus mykiss. International Journal og Food Science and Technology, 40, 717-722.
      • 16Levent İ., Ö O. E. (2004). Dumanlama İşlemi Uygulanmış Kadife Balığı Tinca tinca L 1758 nın Et Verimi ve Besin Bileşimindeki Değişimler. Turkish Journal of Veterinary Animal Sciences, 28, 1037-1041.
      • 17İZCİ L. (2004). Eğirdir Gölü Carassius auratus L 1758 larının Bazı Populasyon Parametreleri. Turkish Journal of Veterinary Animal Sciences, 28, 23-27.
        • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan Ulusal dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
        • 1DOĞAN G., ERTAN Ö. O., İZCİ L., BİLGİN Ş. (2017). Türkiye Denizlerinde Avlanan Barbun Balıklarını Besinsel İçeriklerine Genel Bakış. Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi, 13, 220-230.
        • 2ARSLAN M., İZCİ L. (2016). Antalya İli Su Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi. Journal of Eğirdir Fisheries, 12, 75-85.
        • 3Levent İ., Ali G., Şengül B. (2009). Ülkemizde gökkuşağı alabalığı Onchorhyncus mykiss Walbaum 1792 nın değerlendirme şekilleri. Journal of Eğirdir Fisheries Faculty, 5, 73-79.
          • Ulusal Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, kitap kritiği, yorum, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
          • 1BİLGİN Ş., İZCİ L. (2016). Kurutma ve haşlama işlemlerinin Holothuria forskali Delle Chiaje 1823 nin besin bileşenlerine etkisi. JOURNAL OF FOOD AND HEALTH SCIENCE, 2, 1-8.https://doi.org/10.3153/JFHS16001
          • 2Şengül B., Levent İ., Ali G., Yıldız B., Abdullah D. (2008). Eğirdir Gölü ndeki tatlısu istakozu Astacus leptodactylus Esch 1823 nun boy grubu ve eşeye göre bazı besin bileşenlerinin belirlenmesi. Research Journal of Biology Sciences, 1, 63-68.
          • 3Mete K., Habil U. K., Levent İ. (2006). M Kuşat H U Koca L İzci Eğirdir Gölü nde Avlanan Gümüşi Havuz Balığı Carassius auratus Bloch 1782 nın Balıkçılık Biyolojisi Yönünden Bazı Özelliklerinin Araştırılması. SDÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 10, 61-65.
          • 4Levent İ., Mete K. (2006). Eğirdir Gölü Sudakları Sander lucioperca L 1758 nın Bazı Populasyon Özellikleri. SDÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, 10, 167-172.
          • 5Mustafa Ü., Şengül B., Ali G., Levent İ. (2005). Türkiye nin Avrupa Birliği AB ne Katılım Sürecinde Su Ürünleri İşleme Tesislerimizin Mevcut Durumuna Bir Bakış. Standard Ekonomik ve Teknik Dergi, 44, 55-59.
          • 6Levent İ., Mete K. (2004). Sudak Sander lucioperca Bogustkaya Naseka 1996 Avcılığında Kullanılan Monofilament Galsama Ağlarının Av Verimlilikleri. SDÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 8, 16-20.
          • 7Mustafa Ü., Levent İ., Şengül B., Ali G. (2003). Kerevit Astacus leptodactylus salinus Nordman 1842 lerde Sıcak Dumanlama Yönteminin Denenmesi ve Kimyasal Bileşenlerinin Tespiti. SDÜ Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Degisi, 2, 49-51.
          • 8Levenr İ., Mete K. (2002). Monofilament Sade Uzatma Ağlarının Ekonomik Verimlilikleri. SDÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 6, 107-116.
          • 9Mustafa Ü., Şengül B., Levent İ., Hayri G. (2002). Sudak Sander lucioperca L Kottelat 1997 ve Kadife Tinca tinca L 1758 Balığı Fileto Artıklarından Köfte Yapımı ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. SDÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 6, 25-34.
          • 10Mustafa Ü., Şengül B., Levent İ. (2002). Havuz Balığı Carassius auratus L 1758 nın Et Verimi Sıcak Dumanlama Sonrası Kimyasal Bileşenleri ve 4 C deki Raf Ömrünün Tespiti. Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi, 1, 62-70.
            • Uluslararası Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, kitap kritiği, yorum, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
            • 1Süleyman K., Mustafa Ü., Şengül B., Levent İ., Ali G. (2008). Determination of Total Serum Protein Levels Fed by Hot Smoked rainbow Trout Oncorhyncus mykiss Diets in Rats. American Journal of Food technology, 3, 246-251.
              • Ulusal toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
              • 1ÜMÜT F., İZCİ L. (2021). Deniz Marulunun (Ulva lactuca) Gıdalarda Kullanım Olanakları ve Terapötik Etkileri. 21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Aralık 15, Erzurum.
                • 1BOZOVA B., İZCİ L. (2018). Sous vide cooking technology. FABA, Kasım 21-23.
                  • Uluslararası toplantıda poster, sözlü sunum ile gösterimleri
                  • 1Kadir Ç., Nihal C., Mehmet C., Süleyman O. K., İZCİ L. (2017). Amino Acid Composition and Chemical Score of Hydrolysate Gained by Freshwater Carb (Potomon potamios, Oliver 1804) in Lake eğirdir, Isparta (Turkey). 1st International Symposium on Limnology and Freshwater Fisheries, Ekim 4-6, 235-235.
                  • 2BİLGİN Ş., KILINÇ B., İZCİ L. (2017). The effects of Heavy Metals on Aquatic Animal Human Health.. 2nd International water and Health Congress. 13-17 February 2017., Şubat 13-17, ANTALYA, 693-694.
                  • 3BİLGİN Ş., İZCİ L., BECER Z. A. (2015). Traditional flavor from Turkey Stuffed Carp. Poster, Ekim 1-4.
                  • 4Ali G., Şengül B., Yıldız B., Levent İ., S B. K., Soner Ç. (2011). Determination of quality and shel life of rainbow trout Oncorhynchus mykiss coated with crab Potamon potamios Oliver 1804 chitosan during stored. WEFTA 2011 Seafood for the Modern Consumer, Eylül 27-30, 64-64.
                  • 5Şengül B., Levent i., Ali G., Yıldız B. (2009). Effcts of Pan Frying with Different Oils on The Some Chemical Components Quality Parameters and Cholesterol Levels of Rainbow Trout Oncorhynchus mykiss. COMBAFF (I Conference) OHRID-MACEDONIA, Mayıs 20-24, 37-37.
                  • 6Yıldız B., Yavuz M., Ali G., Şengül B., Levent i. (2009). Effectiveness of Bait and Unbait in Traping of Astacid Crayfish. COMBAFF (I Conference) OHRID-MACEDONIA, Mayıs 20-24, 3-3.
                  • 7Yıldız B., Şengül B., Ali G., Levent İ., Seval B. K., Soner Ç., Habil U. K. (2009). Chitin Chitosan Yield of Freshwater Crab Potamon potamios Oliver 1804 Shell. COMBAFF (I Conference) OHRID-MACEDONIA, Mayıs 20-24, 36-36.
                  • 8Yıldız B., Şengül B., Levent İ., Ali G., Seval B. K., Soner Ç. (2008). Estimating of Population Size of Freshwater crab Potamon potamios Oliver 1804 in Eğirdir Lake Turkey. Middel Esat and North Africa Conference for Animal Wealth, Ekim 16-18, 1-1.
                  • 9Şengül B., Ali G., levent İ., Yıldız B., Can O. G. (2008). Quality Changes of Sea Bass Dicentrarchus labrax Stored in Ice Effect of Harvesting Using Dry Ice or Liquid Ice. ICST 2008, Mayıs 18-21, 155-162.
                  • 10Ali G., Levent İ., Şengül B., Yıldız B., Abdullah D. (2007). Determination of some chemical composition and fatty acid components on freshwater cryfish Astacus leptodactylus Esch 1823 in Eğirdir Lake. 2nd International Congress on Food Nutrition, Ekim 24-26, 238-238.
                    • Ulusal toplantıda poster, sözlü sunum ve gösterim
                    • 1Yıldız B., Ali G., Şengül B., Levent İ., Seval B. K., Soner Ç. (2009). Mavi yengeç Callinecte sapidus Rathbun 1896 Tatlısu Yengeci Potamon Potamios Oliver 1804 ve kerevit Astacus leptodactyus Esch 1823 Kabuklarının Kitin Kitosan İçeriklerinin Karşılaştırılması. XV Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Temmuz 1-4, 178-178.
                    • 2Levent İ., Ali G., Şengül B. (2008). Gökkuşağı Alabalığı Oncorhynchus mykiss nın Değerlendirme Şekilleri. Ulusal Alabalık Sempozyumu, Ekim 14-16, 103-103.
                    • 3Ali G., Ö O. E., Şengül B., Levent İ. (2007). Depolama ve Sıcak Dumanlama İşleminin Kültür Deniz Levreğinin Dicentrachus labrax L 1758 Bazı Besinsel Bileşenleri ve Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi. XIV Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Eylül 4-7, 171-171.
                    • 4Levent İ., Ö O. E. (2005). sıcak dumanlamanın Kadife Balığının Tinca tinca L 1758 Besinsel Niteliğine Etkisi. XIII Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Eylül 1-4, 16-16.
                    • 5Şengül B., Mustafa Ü., Levent İ., Hayri G. (2001). Sudak Sander lucioperca L Kottelat 1997 ve Kadife Tinca tinca L 1758 Balığı Fileto Kırıklarının Ekonomiye Katkı Amaçlı Alternatif Değerlendirilme Şekli. XI Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Eylül 4-6, 28-28.
                    • 6Levent İ., Mete K. (1999). Eğirdir Gölü nde Kullanılan Değişik Göz Büyüklüğündeki Monofilament Sade Uzatma Ağlarının Yaz Mevsimi Boyunca Verimliliklerinin Araştırılması. X Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Eylül 22-24, 194-203.
                      • Ulusal Hakemli bilimsel veya mesleki dergilerde yardımcı veya konuk editörlük
                      • 1İZCİ L. (2021). Türk Bilim ve Mühendislik Dergisi. Isparta uygulamalı Bilimler Üniversitesi.
                        • Ulusal Hakemli bilimsel veya mesleki dergilerde yayın veya editör kurulu üyeliği
                        • 1DİLER A., KUBİLAY A., METİN S., ÇETİNKAYA O., BOYACI Y. Ö., DİLER İ., BOLAT Y., BİLGİN Ş., İZCİ L., BAHADIR K. S. (2015). journal of Eğirdir Fisheries Faculty. Isparta, Süleyman Demirel Üniversitesi.
                          • Özgün sanat eserleri, tasarımlar yada yorum çalışmaları ile yurtiçinde jürili karma sanat/tasarım etkinliklerine kabul edilmek (Festival, sergi, Proje uygulama, gösteri, dinleti, gösterim vb.)
                          • 1Levent İ. (2018). Isparta Bilim Şenliği., Ekim 8-Ekim 8.
                            • Özgün sanat eserleri, tasarımlar yada yorum çalışmaları ile yurtiçinde kişisel etkinliklerde bulunmak (Festival, sergi, proje uygulama, gösteri, dinleti, gösterim vb)
                            • 1Levent İ. (2017). Yetiştiricilik Çalıştayı. Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Faültesi, Mayıs 16-Mayıs 16.
                            • 2Levent İ. (2017). Alabalıklarda Kalite ve Güvenlik., Mart 17-Mart 17.
                              • Ulusal kuruluşlarca desteklenen proje yürütücülüğü
                              • 1Bitki Özütlerinin Sous Vide Uygulamasında Sarıağız Balığı (Argyrosomus regius) Filetolarının Kalite Özelliklerine Etkisi, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 2020, Tamamlandı.
                                • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
                                • 1Gümüşi Havuz Balığından (Carassius Gibelio) Çorba Üretimi ve Su Teresi (Nasturtium officinale) İlavesinin Kalite Özelliklerine Etkisi, -Tübitak 1002, 2024, Tamamlandı.
                                • 2Defne ve Sarımsak Yağı İle Zenginleştirilmiş Kitosan Filmle Kaplanan Deniz Levreği Dicentrarchus labrax Filetolarının Raf Ömrünün Belirlenmesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, TÜBİTAK PROJESİ, 2015, Tamamlandı.
                                • 3Sarıağız balığı (Argyrosomus regius Asso, 1801) Filetolarının Kitosan esaslı yenilebilir filmle kaplanarak raf ömrünün belirlenmesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, TÜBİTAK PROJESİ, 2013, Tamamlandı.
                                • 4Doğada yaşayan ve kültürü yapılan sinagrit balığının (Dentex dentex) bazı besin bileşenleri ile et veriminin karşılaştırılması, Süleyman Demirel Üniversitesi, TÜBİTAK PROJESİ, 2012, Tamamlandı.
                                • 5Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhyncus mykiss) Anaç ve Yumurtalarında Enfeksiyona Sebep olan saprolegnia ssp.’ye Karşı Bazı Doğal Bitkisel Ürünlerin Antifungal Etkileri, Süleyman Demirel Üniversitesi, Diğer (Ulusal), 2012, Tamamlandı.
                                • 6Eğirdir Gölü nde Birim Çabadaki Av Miktarından Avlanabilir Ürünün Tahmini ve Tatlı Su İstakozu Üzerine Balıkçılık Yönetim Stratejisinin Belirlenmesi Proje No 0773 M 03 , Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, 2005, Tamamlandı.
                                • 7Hamsi balığı Engraulis encrasicolus L 1758 dan döner yapımı, DİĞER, Tamamlandı.
                                • 8Gökkuşağı alabalığı Oncorhynchus mykiss W 1792 ndan kraker yapımı ve bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi, DİĞER, Tamamlandı.
                                • 9Gökkuşağı alabalığı Oncorhynchus mykiss W 1792 ndan jambon yapımı ve raf ömrünün belirlenmesi , DİĞER, Tamamlandı.
                                • 10Gümüş Balığından Atherina boyeri RISSO 1810 Fish Finger ile Balık Cipsi Yapımı ve Bazı Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi , DİĞER, Tamamlandı.
                                • 11Farklı Kaynaklı Yağlarla Kızartma İşleminin Gökkuşağı Alabalığı Oncorhychus mykiss nın Yağ Asidi ve Kolesterol Düzeyine Etkisi , DİĞER, Tamamlandı.
                                • 12Sıcak Dumanlanmış Bazı Kültür Balıklarından Fish Paté Yapımı ve Besin Bileşenleri ile Kolesterol Düzeylerinin Tespiti , DİĞER, Tamamlandı.
                                • 13Dumanlanmış Çipura Sparus aurata L 1758 Balıklarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi ile Vitamin İçeriğinin Belirlenmesi , DİĞER, Tamamlandı.
                                  • SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan Uluslararası dergilerde hakemlik
                                  • 1Food Science Nutrition, SCI-Expanded, 2017.
                                  • 2Food Science and Technology, SCI-Expanded, BREZİLYA, 2017.
                                  • 3JOURNAL OF FOOD QUALITY, SCI-Expanded,
                                  • 4JOURNAL OF FOOD QUALITY, SCI-Expanded,
                                  • 5JOURNAL OF FOOD QUALITY, SCI-Expanded,
                                  • 6JOURNAL OF FOOD QUALITY, SCI-Expanded,
                                  • 7JOURNAL OF FOOD QUALITY, SCI-Expanded,
                                    • Diğer Ulusal bilimsel veya mesleki hakemli dergilerde hakemlik
                                    • 1Turkish Journal Of Aquatic Sciences, TÜRKİYE, 2017.
                                    • 2Ege Journal Of Fisheries And Aquatic Sciences, TÜRKİYE, 2017.
                                    • 3Süleyman Demirel Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi, Zoological Record, TÜRKİYE, 2017.
                                    • 4Turkish Journal Of Aquatic Sciences, TÜRKİYE, 2016.
                                    • 5Ege Journal Of Fisheries And Aquatic Sciences, TÜRKİYE, 2016.
                                    • 6Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi, Zoological Record, TÜRKİYE, 2016.
                                    • 7Journal Of Eğirdir Fisheries Faculty, Zoological Record, TÜRKİYE,
                                    • 8Ege Journal Of Fisheries And Aquatic Sciences, TÜRKİYE,
                                    • 9Journal Of Fisheriessciences.Com, Zoological Record, TÜRKİYE,
                                    • 10Sdü Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi, Zoological Record, TÜRKİYE,
                                    • 11Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi, Zoological Record, TÜRKİYE,
                                      • Akademik Görevler
                                      • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi/Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü/İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı/ Profesör (2019-...)
                                      • 2Süleyman Demirel Üniversitesi/Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi/Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü/İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı/ Doçent (2012-...)
                                        • İdari Görevler
                                        • 1Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Bölüm Başkan Yardımcısı (2019-...)
                                        • 2Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Erasmus Koordinatörü (2019-...)
                                        • 3Süleyman Demirel Üniversitesi Bölüm Başkanı (2015-2016)
                                        • 4Süleyman Demirel Üniversitesi Bölüm Başkan Yardımcısı (2012-2015)
                                        • 5Süleyman Demirel Üniversitesi Bölüm Başkan Yardımcısı (2009-2012)
                                          • Alanında uluslararası bilimsel nitelikli ödül
                                          • 1En İyi Poster Bildiri (2017) Türkiye Halk Sağlığı Kurumu, Karadeniz Teknik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi
                                          • 2Yayın Teşvik (2018) TÜBİTAK
                                            • Verdiği Dersler
                                            • 1Balık Sistematiği
                                            • 2Balıkçılık Yönetimi
                                            • 3Besin Mikrobiyolojisi
                                            • 4Besin Mikrobiyolojisi
                                            • 5Denizde Haberleşme
                                            • 6Genel Kimya
                                            • 7Gıda Endüstrisinde Isıl Olmayan İşlem Teknolojisi
                                            • 8İşletme Yönetimi
                                            • 9İşletme Yönetimi
                                            • 10Malzeme Bilgisi
                                            • 11Malzeme Bilgisi
                                            • 12Oseonografi
                                            • 13Su Ürünleri İşleme Teknikleri
                                            • 14Su Ürünleri İşleme Teknikleri
                                            • 15Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
                                            • 16Su Ürünleri İşleme Tesislerinin Dizayn Ve Planlanması
                                            • 17Su Ürünleri İşletmeciliğinde Katkı Maddeleri
                                            • 18Su Ürünleri İşletmeciliğinde Katkı Maddeleri
                                            • 19Su Ürünleri İşletmeciliğinde Katkı Maddeleri
                                            • 20Su Ürünleri Mevzuatı
                                            • 21Su Ürünlerinde Ambalajlama Teknikleri
                                            • 22Su Ürünlerinde Ambalajlama Teknikleri
                                            • 23Su Ürünlerinde Kalite Kontrol Yöntemleri
                                            • 24Su Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi
                                            • 25Su Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi
                                            • 26Teknik Resim
                                            • 27Yağ Asitleri Ve Belirleme Yöntemleri