Antalya'da düzenlenen Bölge üniversiteleri ve Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen Bölge ve Ülke  Girişimcilik Ekosistemine büyük katkı veren yarışmanın bu yıl yedincisi düzenlenmiştir. Değer katan akıllı teknolojiler temalı  "Bi düşünsen bulursun" girişimcilik yarışmasında, Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi, Biyomedikal Mühendisliği Bölümü, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Güleç danışmanlığındaki yüksek lisans öğrencisi Mücahit Mutlu ATIŞ yüksek lisans ve doktora öğrencileri kategorisinde "Nanorobotlar ile Kanserli Hücrelerin Tespiti ve Yok Edilmesi" isimli projesi  ile üçüncülük ödülüne layık görülmüştür.

Aynı yarışmada önlisans ve lisans kategorisinde ise Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, İş Sağlığı ve Güvenliği Programı Öğretim görevlisi Dr. Murat Kodaloğlu danışmanlığındaki Sedef Sena Sertel ve Gizem Orun “Arı Saldırılarına Karşı Doğal Yara Bandı Üretimi” isimli projesi ile üçüncülük ödülüne layık görülmüştür.

Yarışma ödül töreni 12 Aralık 2019 da Antalya’da yapılacaktır. Öğrencilerimizi ve Danışmanlarını tebrik ederiz.

Yayın Tarihi: 18.11.2019