study@isubu

Üniversitemiz Sıfır Atık Sistemi, Hizmetiçi Eğitimi Yapıldı

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı koordinesinde, Personel Daire Başkanlığı Eğitim ve Planlama Şube Müdürlüğü tarafından hizmetiçi eğitim programı kapsamında birim atık sorumluları ile atıkların toplanmasında biriktirilmesinde, geçici depolanmasında ve taşınmasında görevli personele eğitimi verildi. Eğitim konuları arasında, Sıfır Atık Sisteminin kurulması ile ilgili aşamalar, sıfır atık yönetmeliği hakkında bilgilendirme, atıkların doğru şekilde ayrıştırılmasında yaşanan problemler ve çözüm önerileri yer aldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yıldız Bolat ve Genel Sekreter Sefer Kutlu'nın katıldığı, Dr. Öğretim Üyesi Sezen Coşkun ve Öğretim Görevlisi Dr. Cihan Özgür tarafından verilen eğitim, Rektörlük toplantı salonunda 4 Ekim Cuma günü saat 14.30’da gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 4.10.2019