study@isubu

Kazak Türk İşadamları Derneği’nden Rektör Prof. Dr. Diler’e ziyaret

Güney Kazakistan Kazak Türk İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı Yerkebulan Abdullayev ve Dernek Üyesi Alibek Beisenov, ISUBÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Abdullah Diler ile birlikte Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’i makamında ziyaret ettiler.

Güney Kazakistan Kazak Türk İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı Yerkebulan Abdullayev ve dernek üyesi Alibek Beisenov’in, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’e yaptıkları nezaket ziyaretinde ISUBÜ’de eğitim gören Kazakistanlı öğrenciler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederken, önümüzdeki yıllarda daha çok Kazakistanlı öğrencilerin ISUBÜ’yü tercih etmesi konusunda ISUBÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü’nün çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından fotoğraf çekimi ile son buldu.

Yayın Tarihi: 18.9.2019