study@isubu

Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetimi’nden, Rektör Prof. Dr. Diler’e ziyaret

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner ve Yönetimi,  Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kooperatif Başkanımız Faruk Daşdöner ve Yönetim Kurulu üyeleri, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Diler’i ziyaret edip, yeni başlayacak eğitim-öğretim yılının ve yeni Rektörlük binasının hayırlı olması temennisinde bulundular.

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, ziyaretlerinden dolayı Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner ve Yönetimine teşekkür etti.  Karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyaret fotoğraf çekimiyle son buldu.

Yayın Tarihi: 13.9.2019