Eğitim Bir Sen Genel Sekreteri Selvi’den, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Diler’e ziyaret

Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Eğitim Bir Sendikası Genel Sekreteri Latif Selvi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’i yeni rektörlük binasındaki makamında ziyaret etti.

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim Bir Sendikası Genel Sekreteri Latif Selvi ve sendika temsilcileri,  ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’i makamında ziyaret ettiler.  ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, ziyaretlerinden dolayı sendika temsilcilerine teşekkürlerini iletirken, Eğitim Bir Sendikası Genel Sekreteri Latif Selvi’ye ziyaret anısına üniversite logosunun ahşaba işlenmiş halini hediye etti.

Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından fotoğraf çekimiyle son buldu.

Yayın Tarihi: 5.8.2019