Eğirdir Meslek Yüksekokulunda Konferans Salonu Açılışı

Yüksekokulumuz Şehit Osman Demir Konferans Salonunun şehit ailesinin de katılımıyla açılış töreni 22 Mayıs Perşembe günü düzenlendi.

1971 yılında doğan Osman Demir ilk, orta ve lise öğrenimini Eğirdir’de tamamladı. Polis okulunu Balıkesir’de bitirdi. Sırasıyla başbakanlık koruma şubesinde, Bitlis ve Konya’da görev yaptı. 2009 yılında Siirt İli Terörle Mücadele şubesine emniyet müdürlüğüne atandı. 15 Temmuz 2011’de bu aziz ülkenin güvenlik ve bekası için Siirt’te şehit düştü.

Şehit Osman Demir Konferans Salonunun açılışının ardından Yüksekokulumuzdan 2018-2019 eğitim-öğretim yılında dereceye girerek mezun olan öğrencilere plaket takdiminde bulunuldu.

Ardından Yüksekokulumuz bahçesinde, ilçe müftüsü Mustafa Türköz tarafından okunan dua ile protokol üyeleri, öğrenciler, akademik ve idari personelin katılımıyla iftar yemeği düzenlendi.

Yayın Tarihi: 24.5.2019