Sütçüler MYO Ormancılık Bölümü Öğrencilerinden Uluslararası Ormancılık Eğitim Merkezine Teknik Gezi

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz MYO Ormancılık bölümünde okuyan tüm öğrencilerimiz Antalya’ da bulunan Uluslararası Ormancılık Eğitim Merkezine uygulamalı eğitim almak amacıyla teknik gezi kapsamında 17 Mayıs Cuma günü ziyaret ettiler.

Meslek yüksekokulumuz Ormancılık Bölümünde görev yapan Öğr. Gör. Dr. Yunus Eser, Öğr. Gör. Gürel Doğan ve Öğr. Gör. Alican Çıvga yönetiminde gerçekleştirilen teknik gezi de, Ormancılık ve Orman Ürünleri ile Avcılık ve Yaban Hayatı öğrencileri ülkemiz ve dünya ölçeğinde ormanlarımızın yönetilmesi aşamasında yapılan uygulamaların neler olduğu konusunda uygulamalı eğitim aldılar. Uluslararası Ormancılık Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Ülküdür ve Eğitim Merkezi Şefi Nihal Zeybek Yüksel öğrencilerimize merkezi tanıtarak, ormancılık faaliyetlerinden özellikle yangın eğimleri hakkında ayrıntılı bilgi verdiler.

Yayın Tarihi: 22.5.2019
Yayınlayan: ISUBÜ BASIN