Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi'nde Tarım Bayramı

Saygı duruşu ve isitklal marşı ile başlayan  Tarımsal Eğitimin 173. Yılı adlı etkinlik, Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Akademik Oda Orkestra'sının verdiği konser ile devam etti. Ardından Ziraat Fakültesi tanıtım filmi izletildi.

ISUBÜ Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Nurhan Yıldırım konuklara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

ISUBÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Fakir konuşmasında tarımın her geçen gün artan değerinden bahsetti.

Vali Yardımcısı Dr. Hakan Kubalı “Ziraat fakültelerine ülke olarak daha fazla önem vermemiz gerekiyor.” dedi. Daha sonra Vali Yardımcısı Kubalı Prof. Dr. ünvanı alan hocalara binişlerini giydirdi.

Doçentlik ünvanı alan hocaların akademik yükselme binişlerini giydirmek üzere Rektör Yardımcısı Fakir sahneye çıktı.

Dr. Öğr. Üyesi ünvanı alan hocalara ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa Telli binişlerini giydirdi.

Plaket töreninin ardından etkinlik sona erdi.

Yayın Tarihi: 11.1.2019