Rektörümüz Prof.Dr. İbrahim DİLER'in Yeni Yıl Mesajı

Çok değerli mesai arkadaşlarım ve sevgili öğrenciler;

Yeni bir yıla büyük ümitlerle giriyoruz.

Büyük ümitlerle diyorum; çünkü biz hem Isparta için yeni bir üniversiteyiz,  hem de “Uygulamalı Bilimler Üniversitesi” modelinin ülkemizdeki öncü kurumlarından biriyiz. Yeni roller üstlenmenin gururunu yaşatan bu hususiyet bize çok heyecan vermekte ve enerjimizi artırmaktadır.

Yeni yıla sadece umut zenginliğiyle değil, her gün bir yenisi eklenen güçlü adımlar atarak giriyoruz. Geleceğe ve orada inşa etmeye çalıştığımız büyük resimlere doğru birlikte yürüyoruz.

Büyük gönül adamı Hz. Mevlana bir rübaisinde diyor ki:

Her gün bir menzilden,  bir yerden kalkmak,

Her gün bir konak yerini bırakmak,

Bir yerde kalmamak, akarsu gibi hep koşup gitmek,

Bir yerde donmamak ne güzel  şeydir !

Evet, gözü ufuk çizgisinde olmak ve enerjisini hiç kaybetmeden  bir akarsu gibi yol alabilmek gerçekten  güzel  şey ...

İnşallah bunu birlikte başaracağız.

Bu duygular içinde yeni yılın hepimize sağlık ve başarı getirmesini, iyilik ve güzellikler yaşatmasını diler, sevgiler sunarım.

Prof. Dr. İbrahim DİLER

Rektörü