İleri Teknoloji ve Enerji Firmaları Serasol ve Tecinnova International Ltd. yetkilileri Üniversitemiz Rektörü DİLER'i ziyaret etti.

Firmaların ziyaretinde Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat SELBAŞ, Keçiborlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Melik Ziya YAKUT, ve ilgili öğretim elemanları hazır bulundular. Şirket Teknoloji ve Araştırma Müdürü Andre PFAB ve Satış ve Pazarlama Müdürü Ferah YILDIZ  bölgedeki Enerji sektör kümelenmesi ve sektörün gelişimi isimli bir sunum yaptı.

Üniversite sanayi işbirliği hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette firmaların çalışma alanları ve üniversitemizden bu alanlarda yapılabilecek teknoloji transferi katkıları dile getirilerek toplantı sona erdi.

Yayın Tarihi: 7.12.2018