Üniversitemiz Personel Daire Başkanı, Norm Kadro yönetmeliği hakkında SENATO üyelerini bilgilendirdi.

Üniversitemiz Personel Daire Başkanı Hüseyin Özkan, Norm Kadro Yönetmeliği ile değişen, Üniversitelere alınacak öğretim üyesi / öğretim görevlisi kadroları ile ilgili bilgiler verdi. Personel Daire Başkanı ÖZKAN, "YÖK'ün yeni yapılanma ile üniversitelere sağladığı yetki devri ile üniversitelerin elini kolaylaştırmış olduğunu, artık  yökün denetiminde fakat yökten izin almadan da kadro ilanına çıkabileceğini, bunun da akademik yapılanmada kolaylıklar getireceğini" ifade etti. Senato üyelerinin soruları ile daha anlaşılır bir şekilde, Norm Kadro Yönetmeliği detaylı bir şekilde paylaşılmış oldu.

Yayın Tarihi: 6.12.2018