Türkmenistan Türkiye Başkonsolosu Myratgeldi Seyitmammedov Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim DİLER'i Ziyaret Etti.

Türkmenistan Türkiye Başkonsolosu Myratgeldi Seyitmammedov, Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim DİLER'i ziyaret etti.
Türkmenistan'ın Tarafsızlığının 23.yıl etkinlikleri kapsamında üniversiteye konferans vermek için gelen Türkmenistan Başkonsolonsu Murat Geldi, Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim DİLER'i makamında ziyaret etti. Ziyarette iki ülke üniversiteleri arasında işbirliği konusunda görüşmeler yapıldı. Özellikle Türkmenistan iklim koşullarında yetiştirilebilecek tarımsal ürünler açısından neler yapılabileceği konuşuldu. Ayrıca Tarımsal Teknolojiler üzerinde birlikte yapılabilecek çalışmalar için, ilerleyen günlerde tekrar bir araya gelip, daha detaylı durum değerlendirmesi yapılması konuşuldu. Ziyarette karşılıklı iyi niyet dilek ve temenniler dile getirildi.

Yayın Tarihi: 6.12.2018