Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Akademik Yıl Açılışı Gerçekleştirildi.

Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi  Akademik Yıl Açılışı Gerçekleştirildi.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi  Akademik Kurulu ve Akademik Yıl Açılışı 14.11.2018 tarihinde gerçekleştirildi.  Yıl açılışına Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İbrahim DİLER, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin FAKİR, Prof. Dr. İsa TELCİ, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Nurhan YILDIRIM ve akademisyenler katıldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından akademik kurula geçildi.

Açılış konuşmasında Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ayşegül KUBİLAY, fakültenin idari ve akademik personelle ilgili bilgilerin yanı sıra, yapılan akademik çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Akademik Kurulda akademisyenlere hitap eden Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim DİLER, konuşmasında, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nin vizyonu ve misyonu hakkında bilgi vererek, üniversitenin Isparta kamuoyu ve Türkiye nezdinde üstlendiği misyonun önemini belirtti ve üniversitemizi hak ettiği yere getirebilmek için hep beraber özveriyle çalışmamızın önemine dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 23.11.2018
Yayınlayan: SDÜ Basın