Teknoloji Fakültesi Akademik Yıl Açılışı Gerçekleştirildi

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Akademik Genel Kurulu fakülte konferans salonunda gerçekleştirildi. Yıl açılışına Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İbrahim DİLER, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin FAKİR, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Nurhan YILDIRIM, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Genel Sekreteri Sefer KUTLU ve Akademisyenler katıldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından akademik genel kurula geçildi.

Açılış konuşmalarında Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat SELBAŞ, Teknoloji Fakültesi’nin mevcut durumu ve geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Selbaş, Teknoloji Fakültesi’ne Makine Mühendisliği Bölümünün açılma çalılşmalarının yapıldığını ve Teknoloji Fakültesi’nin Mühendislik Fakültesi’ne dönüştürülmesi çalışmalarının başladığını ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim DİLER, akademisyenlere hitabında Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin yeni kurulmuş olmasına rağmen geçmişin birikimlerine sahip olduğu için köklü bir üniversite olduğuna ve aidiyet bağlarının önemine değinerek, Üniversite’nin akademisyenlerin özgün fikirleriyle ileriye götürülebileceğini belirtti. Teknoloji Fakültesi’nin Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin lokomotif okullarından olduğunu ifade etti. Teknoloji Fakültesi’nden bir çok akademisyenin idari anlamda görevlendirildiğini söyledi. Yeni akademik yılın hayırlara vesile olmasını temenni ederek, başarılar diledi.

Yayın Tarihi: 21.11.2018
Yayınlayan: SDÜ Basın