Atabey Meslek Yüksekokulunda Akademik Açılış Töreni

Üniversitemiz Atabey Meslek Yüksekokulunda 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni düzenlendi.

Törene Atabey Kaymakamı Furkan SEYMAN, İlçe Jandarma Komutanı Oktay BAYRAKTAR, Belediye Başkanı Tevfik ATASOY, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim DİLER; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Fakir, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat SELBAŞ, Daire Amirleri, Öğretim Elemanları ve Öğrenciler katıldı.

Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet KORKMAZ açılış konuşmasında meslek yüksekokulunun tanıtımına yönelik bilgiler vererek, alanında uzman, güçlü akademik ve idari personel kadrosu ile öğrencileri geleceğe iyi bir şekilde hazırladıklarını belirtti.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim DİLER, konuşmasında, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerini ileterek Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’ni hak ettiği yere getirebilmek için hep beraber özveriyle çalışmamızın önemine dikkat çekti.

Tören kapsamında Orman Yüksek Mühendisi Ogün Çağlayan TÜRKAY’ın fotoğraflarının yer aldığı “Baharın Güzelleri” isimli sergi fotoğraf severlerle buluştu. Sergi 9 Kasım 2018 tarihine kadar Meslek Yüksekokulumuzda ziyaret edilebilir.

Törenin ardından Atabey Kaymakamı Furkan SEYMAN, Belediye Başkanı Tevfik ATASOY, Rektör Prof. Dr. İbrahim DİLER; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Fakir, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat SELBAŞ, Daire Amirleri ve Öğretim Elemanları tanışma toplantısında bir araya gelerek Meslek Yüksekokulumuzun Atabey ilçemiz için önemine yönelik değerlendirmeler yapılmıştır.

Yayın Tarihi: 7.11.2018
Yayınlayan: ISUBU Basın