Keçiborlu MYO’ya Ziyaret

Rektörümüz Sn. Prof. Dr. İbrahim DİLER, Genel Sekreterimiz Sefer KUTLU ve Özel Kalem Müdürü Öğr. Gör. Ahmet AYDIN, Keçiborlu Meslek Yüksekokulu’na ziyarette bulundular. Ziyaret kapsamında Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Melik Ziya YAKUT, okulun akademik ve idari birimleri hakkında bilgi verdi. Müdürümüz, meslek yüksekokulu olarak ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasında branşlaşmış ve alanında uzman akademik personeliyle katkı sağlamaya odaklandığını belirtmiştir. Rektörümüz, yeni eğitim öğretim yılı açılışında ilk ders niteliğinde bir konuşma gerçekleştirerek Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’ni hak ettiği yere getirebilmek için hep beraber özverili çalışacağımızı belirtmiştir. Sonrasında okul binasını ve atölyeleri de gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Akademik ve idari personelle tanışarak yeni akademik yılın hayırlara vesile olmasını temenni etmiştir.

Yayın Tarihi: 31.10.2018
Yayınlayan: ISUBU Basın