Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yalvaç Yüksekokulları 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademik Kurulu ve Akademik Açılış Töreni yapıldı.

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademik Açılış Törenine Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İbrahim DİLER, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Genel Sekreteri Öğr. Gör. Sefer KUTLU, Özel Kalem Müdürü Öğr. Gör. Ahmet AYDIN, Yalvaç Kaymakamı Sayın Aytekin YILMAZ, Yalvaç Belediye Başkanı Sayın Halil Hilmi TÜTÜNCÜ, Garnizon Komutanı Sayın J. Yzb. Resul KAYA, Yalvaç Emniyet Müdürü Tarık KORUCU, Yalvaçlı hayırseverimiz Sayın Mustafa BÜYÜKKUTLU, Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ömer ERDOĞAN, Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç. Dr. Ömer Kürşat TÜFEKÇİ, Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Eylem BAYRAKÇI başta olmak üzere diğer protokol üyeleri, Müdür Yardımcıları, Yalvaçlı iş adamları, hocalarımız ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İbrahim DİLER akademik kurul toplantısında eğitim-öğretim faaliyetleriyle ilgili taleplerde bulundu.

Yalvaçlı hayırseverimiz Sayın Mustafa BÜYÜKKUTLU tarafından Yüksekokullarımız öğrencilerine akademik açılış programı içinde 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı akademik yılının ilk dersi verildi. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İbrahim DİLER tarafından Yalvaçlı hayırseverimize plaket takdim edildi.

Yayın Tarihi: 24.10.2018
Yayınlayan: ISUBU Basın